PANAS : AKSI AJAI DIATAS KATIL BERSAMA GADIS HOT TERSEBAR....


Panasss...apabila satu artikel mengenai seorang komposer yang bergambar dengan kekasih gelapnya dikeluarkan. Walaupun gambarnya dikaburkan, peminat seolah dapat meneka siapa komposer tersebut dan tidak lain tidak bukan, Ajai melalui rekod buruknya yang agak kasanova.

Agak mengejutkan apabila gambar aksi mesra Ajai bersama wanita lain diatas katil telah tersebar kerana umum sudah ketahui bahawa Ajai ni dah berkahwin dan berumah tangga.

Namun, Ajai tidak melatah mengenai perkara ini. Dia berkata tiada sebab untuk dia melenting kerana gambar tersebut tidak menunjukkan dia sedang bercium dan berbogel ataupun ditangkap khalwat. Berani sungguh statement komposer ini. Isteri Ajai, Liza juga tidak kisah dengan penyebaran gambar ini kerana dia mengenali siapa suaminya itu.

**Percaya betul Liza pada suaminya...cayalah...Asal bahagia sudah...Jangan lepas ni jadi macam Jimmy Shanley sudah..kecoh satu Malaya pasal kes penceraiannya...


Selepas bercerai dengan Nurul...zaman playboy??Dan akhirnya wanita ini menjadi pilihan hati Ajai....PANAS : AKSI AJAI DIATAS KATIL BERSAMA GADIS HOT TERSEBAR.... PANAS : AKSI AJAI DIATAS KATIL BERSAMA GADIS HOT TERSEBAR.... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:57 PM Rating: 5

3 comments:

 1. ni kira pengikut pakatan rakyat la...

  cepat2 jumpa moshe nik ajis minta kunci syorga...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete
 2. BINI TAKUT KENA CERAI..MAKA BIARKAN LER..

  ReplyDelete
 3. semua nak babitkn pkr , bodoh la korang ni . fitnah

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.