LIVE@Bukit Jalil : Ratusan Ribu Rakyat Sudah Membanjiri Stadium...

Panas..memang panas..Tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata kemeriahan di Bukit Jalil..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
LIVE@Bukit Jalil : Ratusan Ribu Rakyat Sudah Membanjiri Stadium... LIVE@Bukit Jalil : Ratusan Ribu Rakyat Sudah Membanjiri Stadium... Reviewed by Empayar Pemuda on 8:34 PM Rating: 5

8 comments:

  1. Takdak video live ka, bro? TV aku kaput lak.

    ReplyDelete
  2. Bagus lah kalau ramai2 tu. Tapi jangan ramai je, dah daftar mengundi ke belum. Kalau semua dah berdaftar, bagus lah.

    ReplyDelete
  3. Uishh bangga sgt2. syg aku baru lepas undergo operation. ingat sempat join tapi kesihatan tak mengizinkan. alhamdulillah. bravo umno!!

    ReplyDelete
  4. pemimpin pr tentu pening lalat,kalau ikut lapuran juak-juak mereka sokongan pd umno merudum tapi bila stadium bukit jalil penuh mau makan pun hilang selera.

    ReplyDelete
  5. aah ramai kan.. student UiTM..student poli...ahuahuhahahauhauha..... berbas2 datangkan.... mmg ramai....

    ReplyDelete
  6. kenyataan yg berbentuk jeles di atas...........weehhhh tak payah umno bagi apa pun ramai kita orang yang datang....tu pun ramai yg frust tak dapat join sebab ada hal2 lain

    ReplyDelete
  7. Anon 11.50am,
    Apa ko nyibuk kalau student ramai sekalipun? Ada yg tido berdua duaan dlm khemah? Takde.

    Ada yg kantoi sbb tak dtg exam? Takde

    Fitnah pandai la...dah fitnah makanan pencacai..

    Kalau kot ye pun tekezut..jgn la buat ayat penyedap ati...

    ReplyDelete
  8. INI SEMUA PUAK GILA BABI

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.