Friday, May 11, 2012

Panas..memang panas..Tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata kemeriahan di Bukit Jalil..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

Anonymous said...

Takdak video live ka, bro? TV aku kaput lak.

Anonymous said...

Bagus lah kalau ramai2 tu. Tapi jangan ramai je, dah daftar mengundi ke belum. Kalau semua dah berdaftar, bagus lah.

Anonymous said...

Uishh bangga sgt2. syg aku baru lepas undergo operation. ingat sempat join tapi kesihatan tak mengizinkan. alhamdulillah. bravo umno!!

Anonymous said...

pemimpin pr tentu pening lalat,kalau ikut lapuran juak-juak mereka sokongan pd umno merudum tapi bila stadium bukit jalil penuh mau makan pun hilang selera.

Anonymous said...

aah ramai kan.. student UiTM..student poli...ahuahuhahahauhauha..... berbas2 datangkan.... mmg ramai....

Anonymous said...

kenyataan yg berbentuk jeles di atas...........weehhhh tak payah umno bagi apa pun ramai kita orang yang datang....tu pun ramai yg frust tak dapat join sebab ada hal2 lain

Anonymous said...

Anon 11.50am,
Apa ko nyibuk kalau student ramai sekalipun? Ada yg tido berdua duaan dlm khemah? Takde.

Ada yg kantoi sbb tak dtg exam? Takde

Fitnah pandai la...dah fitnah makanan pencacai..

Kalau kot ye pun tekezut..jgn la buat ayat penyedap ati...

Anonymous said...

INI SEMUA PUAK GILA BABI

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.