Friday, May 11, 2012

Keadaan di Stadium Bukit Jalil amat-amat meriah dengan puluhan ribu ahli dan penyokong setia UMNO membanjiri Stadium untuk menyambut Hari UMNO yang ke 66..Hidup UMNO!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Anonymous said...

Tahniah kerana berjaya mengadakan perhimpunan aman.. tahniah juga dapat mengumpulkan manusia sebegitu ramai... mana datang berbas2 nie.... huhuhu.. brp laa sorang dpt eik...

Anonymous said...

PESERTA BERSIH PUN DAPAT UPAH DENGAN SPONSOR BAS JUGA...SEKURANG KURANGNYA DANA NIE DUIT UMNO,DANA UNTUK BERSIH TU X TAHULAH DATANG DARI MANA?AMERIKA KER???

Anonymous said...

baju kuning tak dapat terima kenyataan le tu yang masih ramai lagi menyokong baju merah.....jeles...bila dia dgn puak dia je yg menentang umno maka dia ingat rata2 rakyat menyokong pembangkang....tu belum lagi penyokong setia yg menyokong dr umah...

Anonymous said...

Anon 11.59,

Ahli umno 3.2 juta. Kalau kutip sorang singgit pun dah dpt rm3.2 juta. Ko apa nibuk umno nak guna duit sendiri?

Syioh, pg main jauh jauh.

Ambiga mengaku terima dana dari luar utk bershit. Sape lagi? Dari yahudi le...wa...mewah la korang....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.