Tuesday, May 8, 2012




David Teo tak bayar duit lakon filem – Apek

Nampaknya semakin hangat konflik antara pelakon komedi terkenal, Saiful Apek danpenerbit filem paling sensasi Malaysia, David Teo. Semalam, Apek mengeluarkan kenyataan melalui Facebooknya, dan meluahkan kekesalahan kerana David Teo menghina Allahyarham Bob Kuman. Dalam post sebelum ini, ada kami ceritakan tentang David Teo mengatakan Bob Kuman meminta sedekah dan kenyataannya itu telah menimbulkan kemarahan ramai terutama Saiful Apek yang kita tahu memang kawan yang sangat rapat dengan arwah.

Kini, status terbaru dari Facebook Saiful Apek kami rasa memang akan mencetuskan kontroversi hangat. Apek mendakwa David Teo tidak membayarnya untuk dua filem ini, Lady Boss dan Anak Mami Kembali. Apek juga mengatakan demi Allah dia tidak berbohong. Apa apa pun, kita nantikan penjelasan David Teo berhubung isu ini.

“Kalau saya bohong cabut nyawa saya sekarang”, Saiful Apek dedahkan David Teo tak bayar duit lakonan 

** Untung berjuta-juta pun tak boleh nak bayar gaji artis?

19 comments:

Anonymous said...

jom boikot filem2 david teoh...

Anonymous said...

Apa bolih buat...banyak barua sanggup jadi barua maklumlah nak buah sampai hilang buah sendiri..malunya...

Anonymous said...

boikot sesiapa yg jadi barua membodeknya sekali...banyak yg mai dari Pulau...P kita pulau filem lakonan baruanya sekali termasuk director... pedih hati bila perkataan sedekah digunakan...betul betul bangsatnya akhlak ..oops silap depa mana paham benda ni...

Anonymous said...

sumpah, aku xkn tgok lg filem terbitan metrowelth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zulk1965 said...

Tak payah janji kalau tak pasti......mana slogan "bukan janji tapi pasti" david oi....???

Anonymous said...

Cilakak punya cina. Kalo x ikhlas jgn sedekah lah. Lepas tu hina org sesuka hati. Gaji pelakon pon x bayar. Ko ingat duit boley bawa mati.... Opps lupa... Cina mati memang bakar duit pon....konon boley bawa sopink dalam neraka nanti....

Anonymous said...

takda melayu yg tak tolong cina...dan takde cina yg tak tipu melayau!!ada paham???.....tp melayu mudah lupa bila papa kedana,,,junjung cina ke mana2.....melayu yg kayakan cina!!bukti!!tengok railway cofee kluang!!tkdi kunjungi melayu???kosong beb!!!kedai2 n foodcourt!!mesti diletak melayu!!tkde melayu!!!tak de business!!!melayu kuasa membeli!!apa lagiiiiiiiiiiii///
BOILOT FILEM DAVID TEOH!!...dengar crita,,david teoh dgn md idham pn ada masalah!!!cina rela buat apa sahaja,,,hafal 2,3 ayat quran,,,melayu dah suka..bebal!!melayu tepuk tangan bila cina maki melayu!!!itula melayu dan cina...

Anonymous said...

aku dari dulu dah boikot filem cina ni.

Anonymous said...

cina tak tau dek untung...!!! jangan beli kat cina...itu saja cara nak ajar depa...!!!

Anonymous said...

bukan best sgt pun movie2 dr metrowelth..same jer..dh muak nk tgk..bek lyn cerekarama ke..karoot komedi ke..super spontan ke..x yah nk pi panggung..hehe

gary said...

Bantahan melalui boikot disokong.

Anonymous said...

Bangsa cina ni penuh dgn muslihatnya..
Mereka melakukan sesuatu bukan dengan percuma.
Mereka menolong dengan penuh bermakna
Mereka boleh menari mengikut irama kita...malangnya kita tidak mampu menari mengikut tarian mereka.

Apa bila kita mendapat sokongan mereka, jgn lupa ianya bukan PERCUMA. Itulah yang akan bakal berlaku di MALAYSIA....bagi mereka MALAY is SIAL...

Hanya BARUA sahaja mengenal BARUA yg lain..so Hati2 dengan BARUA2 Melayu yg bertopengkan Agama yg bakal menghancurkan Negara dengan menjilat tahi bangsa CINA ini...lebih2 lagi CINA KOMUNIS yang sangat2 di DEWAkan oleh Bangsa Melayu yang Terlebih ISLAM dari islam yang lain......

Anonymous said...

Janganlah kerana seorang individu, seluruh kaumnya dihina. kalau dipikirkan, orang Arab pun ramai yang jahat juga...

Anonymous said...

BOIKOT FILEM DAVID TEO!!!

Aku tak penah pun tgkwayang citer dia. Ni, aku nak sound yg support cina ni. Mmg le ambik pelakon melayu, tapi tak bayar.ini udah lebey....

Anonymous said...

AKU RASA LA LEBIH BAIK BOIKOT AJA FILEM2 DIA kita LAYAN FILEM PRODUCER LAIN lagi BAGUS...dari CINA yg TAK TAU CAKAP BAHASA MALAYSIA DGN BETOL DAN PERMAINKAN PANTUN2 MELAYU.....SUNGGUH BODOH kalau ada org-org melayu YG MASIH memberi sokongan kepada org seperti ini..........!!

Anonymous said...

Cina bt filem melayu..waima citer bangang pon melayu berduyun2 g tgk...cina ada? Sian melayu...nak berhibur tp sanggup dihiburkan dgn citer x de kualitu langsung. Si apek ni gak yg kaya...berenti la melayu2 semua dr dok sedekah duit kt filem ngok apek sekor ni...

Anonymous said...

aku tak nak tenguk lagi filem dia...kalau cina tetap cina jugak busuk macam tahi

Anonymous said...

David Teo nih ambil kesempatan bila ada. Dah mmg Cina bangsat ni begitu. Tapi si Apek ni lak ckp mcm orang lalok jer? Ko tu tak sedar2 ke lagi amik benda najis tu? Jgn nak cari publisiti murah jer! Zaman ko akan terus merundum kalau ko tak renti amik najis tu. Malu lah pada peminat2 dulu dan anak2 ko sendiri. Sedar dan bertaubat lah!!!

Anonymous said...

jap³ , fb tu btul ke apek punya , bukan fan dia yg tulis ?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.