Wednesday, May 16, 2012

The Hunter merupakan filam 3D pertama Malaysia dan mungkin juga pertama di Asia Tenggara. Namun semasa menonton trailers filem ini, kami terperanjat melihat satu adegan panas. Pelakon Wanita adalah Tavani Hu dan pelakon lelaki adalah Isaac Ong yang kelihatan tanpa berpakaian dalam trailer tersebut. Adegan panas seperti ini sudah semestinya akan ditapis oleh Lembaga Penapisan Filem (LPF). Jadi kita di Malaysia tidak dapat melihatnya adegan ini ditayangkan di panggung wayang.. Filem arahan Bjarne Wong ini, pengarah yang pernah mengarahkan filem “Sayang You Can Dance (2008)” menampilkan pelakon seperti Carmen Soo, Sharifah Amani, Lou Qi, Cindy Chen, Soo Wincci, Tavani, Koe Yeet, Smyth Wong dan Isaac Ong. Penggambaran bermula pada Julai lalu berlokasikan kawasan hutan di sekitar Borneo.

Filem ini bukan sahaja untuk pasaran Malaysia dan Tanah Besar China, tetapi juga di Hong Kong, Singapura, Indonesia, India dan Filipina. The Hunter 3D akan ditayangkan pada 2012. - rilexsantai.com

2 comments:

Anonymous said...

nampak macam filem murahan untuk pasaran CD/DVD jek.

Anonymous said...

macam sampah je trailer ni. cite jerit2 je

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.