Tuesday, May 8, 2012


Inilah kelebihan keluarga Azmin Ali. Shamsidar tidak boleh marah kalau Azmin bagi 'aiskrim' dia pada betina lain, sebab dia sendiri telah merelakan Shamsidar 'bersama' Anwar Ibrahim.

Jadi dengan kata lain kalau Shamsidar curang, Azmin takkan marah, kalau Azmin ada betina lain, Shamsidar takkan marah.

Ini kerana keluarga songsang ni just to have fun, kerana tentang duit ringgit tiada masalah. Mereka dah punya juta-juta punya duit, semua masalah hilang termasuklah hilang harga diri, hilang rasa cemburu, hilang maruah, hilang adat budaya, hilang susila keluarga.

Yang penting duit, yang penting jantan yang 'bersama' isteri dia, bagi pangkat naib presiden. Kat mana ada yang berjawatan macam tu selain di tangan Anwar?

Dan dengan kadar mee segera, Azmin Ali telah pun memotong rambutnya setelah mengetahui berita gambar lucah yang tersebar luas di internet dan tidak lama lagi akan disebarkan pula ke web porno luar negara.
UMS

1 comments:

Anonymous said...

nak cover line nampak .... keluarga 69 ni macam tak percaya .... EUROPE jarang jadi .... TAPI kalo US selang 2 rumah .... mesti jumpa . SEX with neighbours ... SWINGGER ... normal ... it a life ... macam hang kata just have fun .aku masa dok US pon pernah rembat jiran aku ... dah benda ada depan mata . siap jadi nurse lagi ... tak kan tak rembat . TAPI KALO KAT MALAYSIA AMAT JARANG .... tak sangka yang jalani HIDUP macam ni RUPANYA PEMIMPIN . kalo kat US pemimpin macam ni lama dah kena JIJAK .

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.