HOT : SENYUMAN PALING CUN DI HIMPUNAN JUTAAN BELIA 2012 #HBN2012 #BeeAntBlues


Hahaha...mula-mula EP ingatkan nak curi-curi ambil gambar awek ni...sekali dia sudah perasan daa..sekali pandang boleh tahan..tapi kalau 2 kali pandang tak boleh tahan woo...yang menariknya awek ni boleh lemparkan senyuman yang manis bila dia tahu EP nak ambil gambar dia...manyak manis wooooo....

Rugi kalau tak datang Himpunan Jutaan Belia 2012@Putrajaya ni...sebabnya yang paling utama ada banyak awek-awek cun...hehehehe..banyak pameran, pertunjukkan dan konsert yang menarik disediakan untuk pengunjung-pengunjungnya...bukan setakat itu saja...pengunjung yang datang ke ke Himpunan Jutaan Belia @ Putrajaya ini juga boleh turut serta mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti yang disediakan....

Bukan calang-calang aktiviti yang disediakan..Aktiviti dalam gambar dibawah ni memang gempak...Kalau sesiapa yang dapat habiskan permainan ini memang champion...bukan senang wooo..halangan yang kedua pun belum tentu lepas...Kalau ada siapa-siapa yang rasa dirinya teror dan hebat..bolehlah meluangkan masa anda untuk mencuba permainan ini...jangan lupa bawa pakaian basah sekali ye...




Jumpa ada di Himpunan Jutaan Belia 2012 @ Putrajaya...rugi tak datang wooo...








HOT : SENYUMAN PALING CUN DI HIMPUNAN JUTAAN BELIA 2012 #HBN2012 #BeeAntBlues HOT : SENYUMAN PALING CUN DI HIMPUNAN JUTAAN BELIA 2012 #HBN2012 #BeeAntBlues Reviewed by Empayar Pemuda on 12:18 AM Rating: 5

16 comments:

  1. Memang best kalau ada program solat berjamaah, pertandingan azan, pertandingan pakaian menutup aurat dan seumpamanya.

    ReplyDelete
  2. harap2 program mcm ni ada lagi next time :)

    ReplyDelete
  3. menariknya, macam nak try je

    ReplyDelete
  4. kihkihkih....klu PAS / PKR masa pegi umrah pun sempat ngorat bini orang.....kahkahkah

    ReplyDelete
  5. PAS & PKR = DAP .. Mmg lahanat! Cakap bab agama mcm bagus.. Tp hakikat mcm setan! Kehhkehkeh..

    ReplyDelete
  6. indahnya ciptaan Tuhan...

    ReplyDelete
  7. pAS PKR gi umrah bole demo politik aparaaa

    ReplyDelete
  8. cakap macam dialah juara bab2 agama.... tapi PAS lah sebenarnya yang menyebabkan orang lari dari islam....menghalalkan yang haram... mengharamkan yang halal...... janji undi cina dan india diorang dapat........ HAMPAS....

    ReplyDelete
  9. Cakap ikut sedap hati sendiri buat tak senonoh tak ingat,.asyik asyik nak keji dan ngata...itu lah da PASsial

    ReplyDelete
  10. "Memang best kalau ada program solat berjamaah, pertandingan azan, pertandingan pakaian menutup aurat dan seumpamanya."

    heran aku bila time bn buat je ada je kkomen macam ni, ni sedara masa pakatan haram buat ceramah tetiap malam, pastu bila pakatan haram buat karnival takder pulak aku tengok "program solat berjamaah, pertandingan azan, pertandingan pakaian menutup aurat dan seumpamanya."

    ah ni tak yah citer bila ada program lah ni dah 4 tahun pegang selangor ni tak nakpak pulak aku peyokong2 pas, ajak2 pas dekat setiap kawasan buat program "program solat berjamaah, pertandingan azan, pertandingan pakaian menutup aurat dan seumpamanya." yang ada ceramah ceramah ceramah ceramah yang beest lagi sebelum ceramah ada nyanyi lagu pop. kalau macam tu baru kira membina ke!!!

    tak paham betul aku dengan orang yang selalu prejudis ni..nak jadi macam ambiga ke, citer poyo kompang lebih, tapi tak sedar diri, ahli bar council(konon badan pro) tapi bila undi pakai angkat tangan macam budak sekolah.

    ReplyDelete
  11. Jangan silap...Selangor, Penang n Kedah sejak 4 tahun dulu dia orang lagi galak n hebat promote pertandingan antara mereka...
    Contoh pertandingan2 tersebut adalah :
    1. Pusat Karaoke Korek Terbanyak (GRO disediakan)
    2. Rumah urut terbesar,tercanggih n terbanyak
    3. Tukang urut ter 'extreme' (urut batin)
    4. Pusat judi paling banyak n ter 'advance'
    5. Pelacur impot paling ramai (Nigeria pun ada)
    6. Longgokan sampah paling tinggi
    Pakatan oh Pakatan....

    ReplyDelete
  12. EP..tajuk tu Macam kempen tempat nak cari jodohlah pulak..tu yg tak sedap skit..pantang nampak dahi licin...pastu berbakullah dapat kutukkan...pastu UMNO/BN gak yang dapat bahananya....bawak2 ler kuatkan IMAN tuuu..

    ReplyDelete
  13. makluman...surau ada disediakan untuk bersolat..aktivit2i riadah untuk setiap peringkat umur.pameran2 yang jarang2 dapat kita lihat seperti pertunjukan komando darat,alatan2 ketenteraan dan polis turut disediakan.rugi siapa x pergi...jangan dilayan pencacai2 pakatan nie..diorg jeles kerajaan diorg x mampu buat macam ni...

    ReplyDelete
  14. kepada lee al peraki
    kalau ada LGBT lagi bagus untuk puak2 ko tu yang sememangnya dilaknati Allah s.w.t. insafler wahai juak2 LGBT dan rakan mereka yang menyokong dalam sedar.

    ReplyDelete
  15. lee al peraki tu ada sebut PAS ke? ada sebut pakatan ke? Bukankah dia mengajak arah kebaikan..dah berbakul maki hamun, doa laknat, sumpah seranah sedara reramai lemparkan

    ReplyDelete
  16. perbaiki diri sendiri dulu sebelum nak baiki dunia.. Sedar la PKR & PAS ... jgn nak jual orang melayu pada bangsa lain... kelak kita yg rugi...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.