Sunday, May 27, 2012

Penjelasan sebenar gambar mabuk Nora Danish tersebar hanyalah fitnah semata-mata. Berikut adalah penjelasan kepada segala persoalan mengenai isu pelakon popular Nora Danish yang didakwa mabuk bersama rakan baru baru ini.


Gambar yang tersebar mengenai seorang pelakon yang mabuk dan separuh bogel itu sememangnya Nora Danish. Mengenai gambar Nora Danish mabuk ini, ramai yang membuat spekulasi bahawa pelakon ini kelihatan masih bersosial walaupun sudah mengerjakan Umrah.

Sebenarya gambar tersebut adalah gambar Nora Danish bersama bekas keluarga iparnya. Gambar ini diambil sebelum beliau mengerjakan umrah dan dakwaan gambar Nora Danish diambil di kelab malam dalam keadaan mabuk ternyata salah. Jadi tiada dakwaan yang benar mengatakan Nora Danish mengamalkan kehidupan bersosial selepas mengerjakan umrah.

Berkenaan gambar seksi separuh bogel beliau sehingga menampakkan seluar dalam pun tidak benar belaka. Nora Danish sebenarnya memakai seluar pendek semasa gambar itu diambil.

7 comments:

Anonymous said...

Salam Bro,kalau benar pun nampak seluar dalam,kita nak buat apa.Biarlah mereka tunjuk seluar dalam mereka sementara mereka masih muda tentu orang nak tengok tapi kalau mereka dah tua esok semua jijik nak tengok dan mereka tak boleh marah kalau anak cucu mereka melakukan perkara yang sama.

Anonymous said...

http://www.centplay.com/affiliate/home_1848/

Anonymous said...

Pesanan utk Nora Danish...walaupun gambar diambil sebelum pergi umrah. Sedarlah wahai nora danish dan artis Islam di luar sana...di mana maruah anda sbgai orang Islam hingga begitu cara berpakaian anda.. Anda telah meletakkan status anda seperti janda murahan wahai nora danish. Saya adalah peminat anda dulu...tapi kini tidak lagi...

Anonymous said...

nasihat2 la jugak tp jgn artis je... keluarga sndiri kne gak tgok ok ke x.. hehehe ;p

Anonymous said...

Sebelom or selepas pergi umrah..... dosa ttp dosa... semoga kita sama ambil pengajaran....

arvind sahoo said...

Download liberty reserve money adder by which you can add $68 to your account in every 24 hrs .download by medfiare no survey to download, free download, if you are not believing thentry for one time. it is the link for download
http://www.mediafire.com/?cwqt4tcbjaef1et

Risad said...

Not working liberty reserve money adder.zip
Said program is not active.

http://www.mediafire.com/?cwqt4tcbjaef1et
Give the working link here pls.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.