Sunday, May 6, 2012

Semakin hari semakin seksi artis-artis Malaysia ni..terutama sekali artis-artis baru yang mahu mencipta nama.. apa dah jadi dengan artis zaman sekarang..berani mengayakan pakaian yang seksi maut..Siapa yang patut dipersalahkan..?? perlu ke artis Malaysia berpakaian seksi semata-mata untuk meraih populariti..


Dato Siti Nurhaliza pun boleh popular tanpa perlu seksi!! atau pun dorang pakai macam ni sebab iklim di Malaysia ni panas!! Oleh itu artis-artis ni panas kan lagi suasana dengan berpakaian begitu....hahahaha..


Apa-apa pun, jom kita layan gambar Diana Danielle yang cute ni… RP








10 comments:

Anonymous said...

Lemah sangat ka iman sampai gambar macam ni pun boleh megugat? Daripada terhegeh2 nak siar gambaq macam ni, elok luang masa meggaji kem tolong mak bapak kat rumah etc. Hang ni bagi malu kaum Islam aje! Bodoh betui!

Anonymous said...

boleh la...tak lah mengugat sangat...suam suam je baru nak keras...kalau nk betul2 nk gugat iman baik ko telanjang.....

Anonymous said...

jilat pun sodap jugak ni....yum2....

Anonymous said...

nenen kecik

Anonymous said...

nasi lemak 50 sen je.
x kenyang pun

Anonymous said...

tutup la blog ni.. tak ada idea. Merapu lebih.

Anonymous said...

buat la dosa pastu ramai-ramai masuk neraka...dalam surga bidadari telanjang ada lebih cantik dan seksi dari tuuu belamabak berjuta lagi------ from corokmu

Social Media Network said...
This comment has been removed by the author.
KAKI LIRIK LAGU said...

UIYYOOO... TERGUGAT KEIMANANKU... HAHAHA SEKETIKA AKA SEJENAK!! PERGGGGHHHHH SILAU MATA OIIITTT

abu naufal said...

kesian banyak rayat malaysia tak cukup kain..heehee...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.