Thursday, May 17, 2012Video terbaru kronologi rusuhan Beersih 3.0 bermula daripada perkhemahan haram siswa pro-pembangkang dan geng hiipies.

Provokasi melampau perusuh-perusuh yang menghina pihak polis serta sikap biadap perusuh seperti kera dalam hutan di sepanjang perhimpunan tersebut.

Ada juga yang mencarut serta mengeluarkan kata-kata kesat dan semuanya ini angkara parti pembangkang yang mengapi-apikan mereka yang hadir.

Apakah segalanya ini tidak dilihat oleh Ambiga dan Bar Council? 


Lihat dan amati lebih mendalam bagaimana Bersih 3.0 bermula dan berakhir..
Apa yang mereka perjuangkan..
Kita nak salahkan siapa..
Fikirkan!

1 comments:

Anonymous said...

Penyokong pembangkang amat kasar dan ganas dalam rusuhan ini. Pemimpin PR sendiri yang memulakan provokasi hingga polis terpaksa bertindak menyuraikan mereka. Video ini wajib ditayang dalam semua ceramah BN menjelang PRU 13. Jika ceramah di kampung sediakan wayang pacak macam zaman dulu-dulu. Bersih 3 telah mengundang kemarahan majoriti rakyat yang cintakan keamanan. Penganjur dan Pemimpin pembangkang yang hadir wajar dipersalahkan dalam demonstrasi ganas ini. Simpati kepada BN akan bertambah selepas peristiwa ini.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.