Thursday, May 3, 2012


Tersebarnya beberapa keratan gambar individu yang disahkan sebagai Azmin mencetuskan kegemparan lagi didalam kem PKR.

Malah video tersebut dikhabarkan mempunyai 4 rakaman yang berbeza dilokasi yang sama.Sumber dalaman PKR sendiri ada menyebut ia adalah pembabitan Khalid Ibrahim iaitu musuh ketat Azmin yang cuba merampas kerusi Menteri Besar Selangor.

Si pelaku lelaki sudah disahkan sebagai Azmin oleh adik kandung beliau Umi Hafilda,manakala cakap cakap didalam PKR sendiri telah mengesahkan wanita didalam video tersebut adalah orang kuat PKR juga.


Apa kaitan Zuraida didalam video ini? Adakah beliau terlibat?Manakala Azmin dan PKR dah mula menyalahkan Umno ,haih dia dapat sedap tuduh orang lain pulak apahal ni? - pisau.net

16 comments:

Anonymous said...

senyum2 pulak makcik ni!

Desperado said...

Kah...kah..kah..mujur tak putus..seram gua tengok taring die!

Little miSSy said...

hahahahhahaa.... klaka klaka....

kerjakosong said...

job Kosong KERAJAAN,SWAStA dan Badan Berkanun visit http://jobkosong4all.blogspot.com/

Anonymous said...

klau mak lampir ni lah perempuan itu...memang tak citarasa sungguh c assmin ni...

Anonymous said...

kalau azmin kena aiskrim ngn mak lampir mesti ada kesan lekuk gigi kapak kt ehem2nya yg tu tak boleh dinafikan lagi sebab ada bukti kukuh kesan gigi hai buat lawak la bloger sakit perut aku

Anonymous said...

Camner azmin bleh stim dgn mak lampir nih... Adoyaiii! Hahahaha....!

Anonymous said...

Siul le... putus terus nafsu..just thinkin bout it...

vinnan said...

Memang benar. Minah memang pakar ice cream. Dari semua kaum diMalaysia hanya Minah yang ada kapasiti paru-paru yang membolehkan mereka sedut habis-habis bila laki pancut dan telan sekali semua air mani yang keluar.Tapi ada budak Melayu beritahu saya terdapat orang yang lebih terrer dari Minah. Orang itu ialah pondan-pondan yang betul-betul terrer dalam kepakaran ice cream. Tak hairanlah kedua-dua species pakar icecream adalah 95% dari kaum Melayu.

Anonymous said...

tumpol selera aku 2 minggu..

Anonymous said...

kata dato aziz satar walau rupamu tidak kukenal tapi..................................mak lampir,,,,,,,,,,,,,hatiku.

Anonymous said...

bukan menjadi pujaan hatiku,bagi percuma pun x mau.

Anonymous said...

selera azmin....hahahahahha

Anonymous said...

Aku pun nak jgk lah, mak lampir pun mak lampir lah, janji telan..

Kasih Salina said...

merapu sungguh..apa hal nak letak muka makcik tu..sian dia..

www.kasihsalina.com

pertamaxxx said...

nice info, keep posting bro
http://www.centplay.com/affiliate/id_1190/

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.