GEMPAR : PAS ISTIHAR MATI SEMASA RUSUHAN BERSIH DIKIRA MATI SYAHID...


Di bawah ini adalah video dan 2 gambar budak pemimpin muda parti pembangkang negeri utara yang bukan sahaja mulut celupar tetapi berbau hasutan melampau.


Budak yang pertama ialah Setiausaha Pemuda PAS Pulau Pinang yang berceloteh tentang jihad dan hujan peluru. Berjihad bersama S. Ambiga, penyokong LGBT dan murtad?Inikah nilai pemimpin muda pembangkang yang hanya tahu cakap kosong dan sedap mulut sahaja? Yang memalukan ialah budak ini begitu lantang bercakap tetapi suara beliau tidak kedengaran apabila Salleh Man ditipu bulat-bulat oleh Anwar Ibrahim tentang isu YDP MAIPP.

Dan di mana pula suara yang kononnya 'sanggup meredah hujan peluru' itu apabila PAS Pulau Pinang diperlekehkan oleh kerajaan DAP Pulau Pinang dalam isu senatorship?

Sungguh memalukan!

Yang kedua ialah Ketua AMK Cabang Sik, Kedah yang juga merupakan Ketua SAMM Kedah.Beliau sanggup menghina pihak polis seperti anjing (1:48).Yang sangat memeranjatkan ialah budak ini ada hati mahu 'tembak polis' (1:56) !Kenyataan budak ini sungguh kurang ajar dan sangat melampau! Inikah perangai seorang siswa yang diberikan otak oleh Allah swt untuk berfikir dan bukannya bersikap biadap seperti di dalam video di bawah?


Saksikanlah video di bawah terutamanya di minit 1:01 , 1:48 dan 1:56 :GEMPAR : PAS ISTIHAR MATI SEMASA RUSUHAN BERSIH DIKIRA MATI SYAHID... GEMPAR : PAS ISTIHAR MATI SEMASA RUSUHAN BERSIH DIKIRA MATI SYAHID... Reviewed by Empayar Pemuda on 8:23 PM Rating: 5

3 comments:

  1. pas bengong.....pas bengong.....bangang...pas bengong pas bengong.... bangang

    ReplyDelete
  2. 2 ekor budak tu memang terjadi waktu emak dia datang bulan dan dibalun oleh bapak dia...sebab tu otak tak berapa sihat.

    ReplyDelete
  3. Dulu Ibrahim Libya pun depa kata mati syahid sebab berperang untuk tubuh negara islam .. la ni dah tukar pi negara kebajikan .. macamana kedudukan ibrahim libya sekarang mati syahid atau mati katak ? Sebab PAS tak lagi berjuang untuk negara islam .. kita perlu jawapan sebelum ramai lagi akan mati katak di sebabkan oleh fatwa yang bercelaru dari puak-puak ekstrim PAS ..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.