GEMPAR : AMBIGA MALUKAN PAS SECARA TERBUKA...KANTOI...


Hahahaha...apa sudah jadi...PAS sibuk kata BERSIH akan anjurkan Perhimpunan Bersih 4.0 tapi pengerusinya Ambiga kata belum ada perancangan lagi...hahahaha...Dengan siapa Mat Sabu meeting yang kata Bersih 4.0 akan diadakan??
EP rasa lebih baik PAS tukar nama partinya ke Parti Ambiga Se-Malaysia..lebih sesuai memandangkan PAS yang terdedik-gedik nak menganjurkan Bersih 4.0 sedangkan Ambiga belum terfikir atau berbincang dengan mana-mana pihak mengenai rancangan untuk mengadakan perhimpunan Bersih 4.0.

Gabungan Pilihan Raya Adil dan Bersih (Bersih 2.0) belum ada sebarang rancangan untuk mengadakan perhimpunan Bersih 4.0, kata Pengerusi Bersamanya, Datuk S. Ambiga.
“Pihak saya tidak terfikir lagi mengenai sebarang agenda untuk mengadakan perhimpunan Bersih 4.0,” kata beliau kepada Sinar Harian Online.
Katanya, pihaknya tidak mempunyai perancangan rapi atau pelan yang khusus mengenai isu tersebut walaupun telah disarankan oleh banyak pihak bagi menuntut sistem pilihan raya bersih dan adil.
“Saya menyedari yang Bersih 4.0 disokong ramai pihak termasuk Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, pihak PKR dan badan bukan kerajaan (NGO) lain, tetapi buat masa ini tiada lagi rancangan mengenainya,” katanya lagi.
GEMPAR : AMBIGA MALUKAN PAS SECARA TERBUKA...KANTOI... GEMPAR : AMBIGA MALUKAN PAS SECARA TERBUKA...KANTOI... Reviewed by Empayar Pemuda on 4:08 PM Rating: 5

4 comments:

 1. mat sabu meeting dengan hantu lah.

  ReplyDelete
 2. hahahaha itu adalah pandangan peribadi mat sabu sahaja, sebab arahan daripada anwar bukan mat sabu..perasan lebihhhhh lah ko mat sabu

  ReplyDelete
 3. pok nik kambing tua tu memang da sesat nak mengalakkan kegaanasan memang dasar babon ganas

  ReplyDelete
 4. Bila pulak org UMNo nak demo dpn rumoh Pok Nik?

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.