Tuesday, May 8, 2012

Fuyooo..Isu gambar seks Azmin Ali tak selesai lagi...dah pulak timbul isu Naib Presiden PKR buntingkan anak orang...Dahsyat betul pemimpin-pemimpin tertinggi PKR...Tian Chua didakwa telah membuntingkan seorang gadis Melayu yang dipercayai anak kepada seorang pemimpin pakatan...

Untuk menutup malu dan diketahui umum..Tian Chua telah mengarahkan gadis tersebut menggugurkan kandungannya..Kesian gadis tu..dah la jadi mangsa Tian Chua..lepas tu ditambah pula dengan dosa memggugurkan kandungan tersebut...Berapa agaknya bayaran yang dibuat oleh Tian Chua kepada keluarga gadis tersebut untuk menutup kisah hitam ini??

Beginikah moral pemimpin yang kononnya akan mentadbir Malaysia satu masa nanti....

Ikutu pendedahan yang dibuat oleh Raja Petra mengenai skandal sek yang melibatkan Tian Chua dan seorang gadis melayu....

Sekadar Hiasan

Boleh kita berbicara tentang gadis Melayu itu, anak kepada pemimpin pembangkang, yang Tian Chua buntingkan dan kandungannya digugurkan untuk menutup malu? Saya tidak akan memberitahu nama atas dasar tidak mahu memalukan gadis tersebut dan bapanya.

Dr Syed Husin Ali tahu mengenai perkara ini dan beliau tentu faham maksud saya. Kita tinggalkan perkara ini dahulu, sementara waktu, melainkan jika Tian Chua mahu berterusan mengasak saya - Malaysia Today, 6 Mei 2012Elok la tu..Ketua Umum PKR seorang biseksual ... Timbalan Presiden PKR suka 'main' dalam tandas ... Naib Presiden PKR berjaya membuntingkan gadis Melayu ...EP ingin mengucapkan setinggi-tinggi syabas dan tahniah kepada Parti Keadilan Rakyat (PKR) kerana mempunyai barisan kepimpinan parti ini mewarisi bakat-bakat terpendam dalam aksi seks bebas.

Memang patut pun Anwar memperjuangkan hak LGBT kerana kerana undang-undang yang ada sekarang ternyata kolot dan tidak releven dengan PKR dan ianya perlu dirombak atau dimansuhkan.

2 comments:

Anonymous said...

hahaha rasakan....ndak sgt

Anonymous said...

MEH LIHAT NI RAMAI2...NGAPA GOLONGAN NI SEMAKIN BERANI....??????

(d) Lesbian, Gay, Bi-Seksual dan Transgender (LGBT)
Suruhanjaya amat bimbang akan aduan yang kerap diterima mengenai pencabulan hak asasi ke atas
golongan seksual minoriti, iaitu kumpulan lesbian, gay, bi-seksual dan transgender (LGBT). Terdapat
banyak dakwaan bahawa mereka sering dibuli, dimalukan dan dianiaya disebabkan orientasi seksual
mereka. Suruhanjaya menegaskan bahawa sebagai manusia, hak asasi mereka harus dihormati dan
dipertahankan. Tidak ada sebarang alasan untuk golongan ini dianiaya, walaupun tindakan mereka
sebagai LGBT dianggap berbeza dan tidak dapat diterima ramai. http://www.suhakam.org.my/c/document_library/get_file?p_l_id=10127&folderId=39678&name=DLFE-10503.pdf

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.