#kekalnajib

Sunday, April 8, 2012

WOW!! GAMBAR SEKSI NEELOFA DI ABPBH NAMPAK LURAH....

Wow!!..Seksinya Neelofa...jangan tunduk lebih-lebih sudah...hehehehe





Lagi gambar-gambar hot artis yang hadir ke ABPBH...

















 - Gambar dicilok dari Twitter ABPBH

38 comments:

  1. Kalau boleh Artis Perempuan M'sia Wajib buka lebih dari itu lagi.Kalau boleh buka 1 buah dada lagi tayang kepada Umum...Itu baru Artis yg beragama Islam.

    ReplyDelete
  2. kalau boleh pakai tudung tutup muka.senang beli kain satu warna je dari ujung rambut sampai ujung kaki. jgn buat siaran langsung. duduk rumah baik baik baca quran byk byk. x payah keje. rezeki tuhan bagi. apa perlu keje.pegi sembahyang. syurga dlm islam penting dari keje. Itu baru Artis agama islam.

    ReplyDelete
  3. jgn pkai bj terus la artis2 melayu nie senang!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. berapakah ketinggian virod pongsu dia?

    ReplyDelete
  5. Malam anugerah lurah paling dalam:-)

    ReplyDelete
  6. kelakarlah korang ni.... komen...ntah apa-apa

    ReplyDelete
  7. ha,ha,ha......
    Artis kita tidak boleh dijadikan idola kpd generasi muda. banyak merosakkan minda pelajar, pakaian, rambut, tingkahlaku.byk lagilah yg tak sesuai dgn agama islam. merosakkan dakwah islamiah... sorry lah ... kerana menegur dan sekadar renungan bersama.

    ReplyDelete
  8. haha.. best ape.. mesti wangi tuu.. cium skit..

    ReplyDelete
  9. Dah nak terjojol kuar.. Alahai artis Melayu..

    ReplyDelete
  10. monyet2 perasan

    ReplyDelete
  11. dah nama artis mmg mcm tu..yg korang sibuk2 ni naper? diaorg tak mintak pun dijadikan idola.. yg ramai2 sibuk nak ikut pun buat aper? korang ni semua yg suka mengata2 artis2 ni rupanya maksum..ptuiih!!!

    ReplyDelete
  12. jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

    ReplyDelete
  13. artis seksi seksi dedah dedah macam ni puak puak UMporNO suka le ada bau bau porno sikit... hidup UMporNO!!!

    ReplyDelete
  14. kesian orang kita...jadi mangsa fesyen kafir laknat

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pyh salah kn org lain.islam laknat suka buat seks pastu buang anak

      Delete
  15. ORG POMPUAN DEDAH MCM2 TAK KENA GAM PULAK..LAKI DEDAH SIKIT TERUS KENA GAM..TAPI NAK BUAT MCM MNA POMPUAN AKHIR ZAMAN..SENDIRI MAU INGAT LAH...AJAQ LAGU MANA PUN TAK BOLEH MASUK PUNYA,,SEBAB DEPA TERLEBIH PANDAI DARI USTAZ2...ALASAN BODOH SELALU BAGI(NAK BUAT MCM MANA PENGANJUR SURUH PAKAI MCM TU,KENA IKOT PEREDARAN ZAMAN MODEN TAKOT KETINGGALAN)

    ReplyDelete
  16. anak2 sapa yang DI BINTI KAN la ni....hbq mai sat..pak mana yg tak gheti ajaq anak ni...

    ReplyDelete
  17. apa ni Anak Perelih otak tak betui kot.

    ReplyDelete
  18. ya la...

    Anak Perelih ooi...kalau jiwa sendiri kacau tgk lurah dendam orang...usahla cari salah orang lain?

    Pelik la mentaliti cam taik...orang lain buat salah, orang lain pulak yg disalahkan...hmmm

    ReplyDelete
  19. blog ni dh mcm separuh porno. terlarat ke nti nk mananggung dosa2 folowers yg tgk n baca citer2 camni

    ReplyDelete
  20. Artis pompuan makin hari makin beraani dedah aurat... mula2 dada, sekaran lurah lepas ni peha kot... Kalo kitaa tanya, Inilah artis... mesti kena tayang... Makin ko tanyang, makin dekatlah pinta neraka. Kecuali ko sempat bertaubat...

    ReplyDelete
  21. kesian artis msia perasan artis hollywood. Kalau budak2 tanya, kalau artis barat boleh lah kita kata itu budaya diorang, baju diorang mmg mcm tu. Kalau artis Melayu? Excuse apa? oh saja nak buat dajal...

    ReplyDelete
  22. kalau bogel kan lg bgs..br hangat skt

    ReplyDelete
  23. die ni org klate kan?org klate bile luar dari klate memang batak kan!!!kat negeri sendiri konon patuh kat pok nik gile.....tapi bile kluar je dari klate membatak...serupe x yah sokong pas....pigi da org2 kelantan...hebat kat bola je pun...bile hal pentadbiran,hampeh...

    ReplyDelete
  24. TA yg dah berusia ni tetiba bangun melihat lurah berahi artis2 muda jelita ni. Mujur le TA tak ada duit klau ada siap kome TA cari sampai dapat tak caya nanti bila TA ada duit TA akan buat dan kemudian bagi mike semua mmmmmmmgramnya.

    ReplyDelete
  25. nik aziz yang ajar kot....ye la orang kuat kat negeri kelahiran die...tapi terbukti la...kebanyakan orang kelantan talam due muke....neelofa contoh 'terbaek' dari negeri Islam, 'kelantan....ha ha ha

    ReplyDelete
  26. Orang Kelantan, baik yang PAS, UMNO atau PKR, semuanya hampeh.

    ReplyDelete
  27. klu boleh amal kn bbogel .. bru la rock.. xpyh ttp aurat dgn kain yg xcukup benang tu

    ReplyDelete
  28. JGN MARAH WAHAI PENGIKUT EP.INILH CNTH NEGARA ISLAM ALA UMPORNO. KALAU DAH NO 1 KAKI BETINA, PENCACAI MACM EP NI LG LH TERUK.MENGAKU ISLAM, PERBUATAN NGALAHKAN YAHUDI

    ReplyDelete
  29. aku x paham la artis kita ni....makin lama lagi teruk...korang ni yang seksi tu nk jadi beruk ke. x tau malu punya melayu. buat malu

    ReplyDelete
  30. bagus korang dh makin jauh dr jln yg diredhai. korang suka tunjuk isi badan korang kan..tahniah korang yg jd ikon mcm xde harga diri

    ReplyDelete
  31. Letak kote aku sedap tu klau jolok

    ReplyDelete
  32. mohon najib bagi bantuan kain 1 malaysia kepada retis2 malaysia yang semakin ketandusan kain...

    ReplyDelete
  33. isy3, baik ak tgk artis korea, hollywood, and bollywood.... lagi cantik dari nih.. lagi pm diaorang bkn islam klw nak cakap cantik, seksi dan menjolok mata.... for him, itu semua dia orang puyer style... and xd mase nak meniru negara lain... just be yourself.. jangan perasaan diri tuh hebat sampai boleh tayang 1dunia lurah yg x seberapw tu bkn past untuk masuk syurga... tapi past untuk kw alam neraka jahanam.. fuh malu ak sbagai rakyat malaysia....

    ReplyDelete
  34. just be yourself.... nmpk cagt hipo... fuh!!! ingat kn ratu cantik dunia tadi.. ak tgk org arab cantik dari nih lagi.. tapi diorang bijak bkn iQ rendah mcm artis islam kt malaysia nih.. sapw yg kahwin dgn owg yg menutup aurat.. wow untungnye!!! cb dia je yg blh sentuh boleh tengok boleh manje boleh buat apw sajw... orang lain x leh tgk.. kempunn lh korang.. yg dah berbini nga orang yg x tutup aurat umpama bikini robek....

    ReplyDelete
  35. Fuck you guys..Always blame each other for what is happening

    ReplyDelete
  36. Manusia , selalu sangat nampak buruk orang . Memang la tak salah nak tegur . Tapi ukur diri sendiri . Kalau tak macam korang ni cakap di depan cermin . Kalau korang fikir korang dah terlalu baik kenapa buka blog ni ? Tujuan untuk menghakimi orang . Kalau nak menghakimi orang jaga adab dulu . Kalau nak nasihat kat orang , guna bahasa yang kesat , memang korang la dulu yang kena bermuhasabah diri dulu . Bukan cara islam nak lemparkan teguran yang sebergini rupa . Ada cara untuk tegur . Jaga bahasa . Budi bahasa budaya kita . Kalau korang betul2 sayangkan sesama umat islam ikut la cara Rasulullah S.A.W menyampaikan dakwah dan menasihati kaum juga umatnya ..

    ReplyDelete

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular