WAN AZIZAH MENGAMUK BILA AZMIN PANGGIL AHLI PKR BUTA TULI??


Marah betul Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali apabila wartawan memintanya menjawab persoalan berkaitan pemilikan saham seperti yang ditimbulkan oleh ahli & pemimpin PKR Cabang Ampang baru-baru ini.

Kata Azmin Ali, hanya orang yang buta dan tuli sahaja yang percayakan dakwaan sedemikian. Kasar dan biadap sungguh tutur kata seorang Timbalan Presiden apabila berdepan dengan isu yang menuntut penjelasan
dan tindakan lanjut dari pihaknya.

Betapa hinanya maruah dan taraf sebagai ahli PKR di mata Azmin Ali walhal permintaannya cukup mudah, tidak sukar difahami dan tentu saja ramai rakyat turut sama ingin mengetahui jawapan konkrit Azmin berhubung dakwaan yang dibangkitkan oleh Dr Hasan Ali.

Mereka cuma ingin penjelasan lanjut dan langkah selanjutnya dari Azmin bagi mematikan isu pemilikan saham RM 2 juta lebih yang dibangkitkan oleh Hasan Ali tidak lagi dimanipulasi oleh lawan

Dalam keadaan yang baru sekadar memegang jawatan kedua tertinggi parti tapi pembawaan sikap Azmin sudah cepat melenting, biadap dan tidak menghormati ahli bawahan, tidak mustahil jika takdir membenarkan PKR memerintah Malaysia mahu lebih teruk dari itu jadinya.

Azmin agaknya terlampau syok sendiri hingga lupa dari mana jawatannya sekarang diperolehi.

Bukankah di saat pemilihan parti berlangsung, ahli bawahanlah yang dipuja dan dirayu bagi mendapatkan sokongan majoriti untuk menduduki kerusi Timbalan Presiden.

Malang bagi ahli & penyokong PKR kerana terpaksa mendukung kepimpinan parti yang tidak tahu menghormati hak ahli untuk mendapat penjelasan yang meyakinkan.

Eloklah ahli dan penyokong PKR di Cabang Ampang serta seluruh negara fikirkan semula kedudukan mereka dalam PKR.

Tak payah buang masa berjuang dalam parti yang hanya hebat slogan demokrasinya tapi kosong pengisian dan praktikalnya. 

_BeruangBiru
WAN AZIZAH MENGAMUK BILA AZMIN PANGGIL AHLI PKR BUTA TULI?? WAN AZIZAH MENGAMUK BILA AZMIN PANGGIL AHLI PKR BUTA TULI?? Reviewed by Empayar Pemuda on 8:08 AM Rating: 5

3 comments:

  1. kasi bungkus PKR tu..buat ape simpan jadi pekasam ?? Hahah..orang bawahan jadi tolol ikut saja orang atasan PKR

    ReplyDelete
  2. betul kata azmin tu....buta dantuli pada kebenaran

    ReplyDelete
  3. Sememangnya semua AhliPKRitubuta dan tuli termasuk orang yang berkata itu.Bini sendiri kena main dengan Aljuburi pun buat dek saja...memang kamu hidung kemek dan tak layak jadi pemimpin.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.