Saturday, April 14, 2012


Dalam dunia hiburan, artis cantik dan seksi macam Neelofa ni memang jadi perhatian..Bukan saja jantan-jantan kabaret yang gilakan beliau, tapi golongan VIP juga ada yang cuba tabur umpan..

Biasalah beb.., VIP pun manusia jugak... Nafsu dorang tu sama je dengan jantan-jantan lain kecuali harta dan status yang membezakan golongan VIP tu dengan rakyat marhaen..

So.., tak heran lah kalau VIP-VIP ni cuba pancing artis cun lagi seksi sebagai pemuas nafsu serakah dorang..Apatah lagi artis-artis wanita kita yang suka 'sedekah' wayang free kepada umum.., memang mudah lah jadi perhatian...

Apapun, jom kita tengok video pengakuan Neelofa tentang kisah benar dia cuba diumpan oleh para VIP untuk tujuan ngentot... Beautiful MPP



3 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

meluat la aku asik berita ni je terlalu mahsyur sangat ke berita negara untuk kemajuan lagi penting

Anonymous said...

betui tu,

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.