VIDEO DAN KENYATAAN INI LEBIH JIJIK DARIPADA MENONTON VIDEO LUCAH...



Nampak sangat Hadi Awang semakin terdesak dan terpaksa berbohong untuk menutup kelemahan dan menyelamatkan maruah parti PAS. Dakwaan PAS "UMNO main kotor, melepaskan air di empangan"  itu membuktikan PAS sebenarnya kehabisan idea dan cuba lari daripada kenyataan sebenar iaitu kekalahan PAS ketika pilihan raya kecil Tenang.

Hadi Awang dilihat seolah-olah tidak boleh menerima kenyataan dan cuba menyalahkan ketentuan Allah yang menurunkan hujan sehingga menyebabkan berlaku banjir pada ketika PRK Tenang. Selaku Ularmak yang terkenal Hadi Awang sepatutnya tahu dan sedar bahawan banjir berlaku adalah musibah yang Allah turunkan, bukan UMNO yang buat.



Pada minit ke 3:59, portal TVPAS memotong sebahagian dari kenyataan asal Hadi Awang.... Kenapa?

Blogger Gelombang Wangsa Maju yang membuktikan bahawa portal Harakahdaily, lidah rasmi parti PAS telah berbohong besar di dalam penerbitan artikel mereka.


Artikelnya merujuk kepada keterangan Hadi Awang, Presiden PAS seperti di bawah :




Rupa-rupanya, sebelum ini, lidah rasmi PAS yang kelentong itu telah menyiarkan artikel yang berbeza dengan yang di atas ! Di bawah adalah artikel tersebut :
"Umno main kotor dengan lepas air di empangan menyebabkan banjir berlaku dengan segera dan menghalang pengundi. 
"Mereka pula membuat persiapan awal untuk mengangkut pengundi-pengundi mereka. Ini satu penipuan yang sangat kotor dan tidak demokratik," kata Abdul Hadi.
Dan yang paling jelas, blog-blog pembangkang juga turut sama menyiarkan artikel asal sebelum dipadamkan oleh editor Harakahdaily.







Ini pula penjelasan Syarikat Air Johor mengenai tuduhan liar yang dibuat oleh Hadi Awang..


Dakwaan air Empangan Juasseh Labis sengaja dilepaskan hingga menyebabkan banjir ketika berlangsungnya pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Tenang di Labis pada tahun lalu, tidak berasas kerana ia sebenarnya bertindak menampung air bagi mengelak bencana lebih buruk.

Ketua Jabatan Komunikasi Korporat SAJ Holdings Sdn Bhd, Jamaluddin Jamil, berkata reka bentuk empangan itu bukan bertindak melepaskan air ketika hujan lebat tetapi air akan melimpah secara automatik apabila parasnya meningkat susulan hujan lebat.

“SAJ menafikan melepaskan air daripada empangan itu ketika hujan lebat sehingga menyebabkan banjir di kawasan berkenaan ketika pilihan raya kecil Tenang sebelum ini. Sebenarnya empangan itu turut berfungsi untuk menakung air dan jika empangan itu tiada, keadaan banjir yang lebih teruk akan berlaku,” katanya ketika dihubungi, di sini, semalam.
Beliau mengulas mengenai kenyataan Presiden PAS, Hadi Awang yang mendakwa boleh mencapai kemenangan dalam pilihan raya kecil Tenang, jika tidak disebabkan UMNO bermain taktik kotor dengan melepaskan air di empangan sehingga menyebabkan banjir yang menghalang orang ramai keluar mengundi. 





VIDEO DAN KENYATAAN INI LEBIH JIJIK DARIPADA MENONTON VIDEO LUCAH... VIDEO DAN KENYATAAN INI LEBIH JIJIK DARIPADA MENONTON VIDEO  LUCAH... Reviewed by Empayar Pemuda on 9:04 PM Rating: 5

10 comments:

  1. Apabila orang yang bukan pakar berkata-kata maka terserlah lah kebebalannya..harapkan serban sahaja yang desaaar menggunung tapi macam katak bawah tempurung....

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni ramai burung kakak tua,tak tahu apa yg d cakap,benarlah kata Dr.Reduan Tee.yg bercakap bukan pakar tp BANGANG,cth :isu Lynas,pakar nuklear MP Pas kata SELAMAT tp MP Kuantan tak SELAMAT........BANGANG SUNGGUH.

    ReplyDelete
  3. ingat pas ingat fitnah. ingat pas ingat bohong. ingat pas ingat dusta. bagaimana haji adi seorang presiden pas boleh berkata umno telah melepaskan air diempangan bagi menewaskan pas di dalam prk di tenang. dimanakah bukti haji adi berkata demikian. tidak ada saksi mahupun sebarang bukti saintifik ataupun dokumen yang menyokong fitnahnya itu. bagi aku memang pas adalah parti ajaran sesat. bayangkanlah bagaimana seorang presiden parti yang kononnya berlandaskan islam boleh berbohong dan menfitnah sebegitu rupa, apatah lagi anak buahnya, contoh yang nyata ialah mat sabu menfitnah pasukan polis melanggarnya, sedangkan bukti vidio adalah sebaliknya. apakah kita boleh percaya bahawa pas adalah parti islam jikalau presidennya seorang pendusta begitu juga naib presidennya seorang pembohong dan mahfuz seorang penipu. maka perkataan menteri besar terengganu adalah amat tepat sekali, pas adalah parti ajaran sesat. pas dan bohong, dusta serta fitnah ibarat isi dan kuku tidak dapat dipisahkan. aku mencadangkan agar dikumpulkan semua fatwa-fatwa songsang puak-puak penganut agama pas, dan kelakuan-kelakuan mereka yang salah dari sisi agama (contoh - berdoa ditokong cina,menyanyi lagu berentak gospel sambil membaca almathurat, menghina sambutan mailudur rasul tetapi menyambut hari lahir diri sendiri, bagaimana puak pas ini penuh takzim mendengar tazkirah dari kapir harbi dan bertakbir apabila kapir harbi menyeru itu menyeru take beer dan banyak contoh lagi), perkataan-perkataan bohong, dusta, tipu dan munafik, dan perbuatan-perbuatan melakukan dosa besar, kerana bukan mat sabu sahaja yang terlibat dengan zina bahkan adun selising dan beberapa adun lain lagi, kemudian hujahkan samada fatwa-fatwa songsang ini, perbuatan, perkataan dusta, fitnah dan tipu ini adakah bolih dengan mudahnya dilakukan dan tidak dihisab maka dengan hanya pangkah parti bulatan maka Allah sure 100% masukan penzina, pendusta dan pemberi fatwa karut marut itu masuk surga. inilah perjuangan kita dalam menegakan kebenaran dan membasmikan kebatilan dan membuktikan sebenarnya pas adalah pertubuhan ajaran sesat. Biar puak penganut agama pas ini menjadi cacing kepanasan kerana menjual agama ALlah demi mendapat undi.

    ReplyDelete
  4. ingat pas ingat fitnah. ingat pas ingat bohong. ingat pas ingat dusta. bagaimana haji adi seorang presiden pas boleh berkata umno telah melepaskan air diempangan bagi menewaskan pas di dalam prk di tenang. dimanakah bukti haji adi berkata demikian. tidak ada saksi mahupun sebarang bukti saintifik ataupun dokumen yang menyokong fitnahnya itu. bagi aku memang pas adalah parti ajaran sesat. bayangkanlah bagaimana seorang presiden parti yang kononnya berlandaskan islam boleh berbohong dan menfitnah sebegitu rupa, apatah lagi anak buahnya, contoh yang nyata ialah mat sabu menfitnah pasukan polis melanggarnya, sedangkan bukti vidio adalah sebaliknya. apakah kita boleh percaya bahawa pas adalah parti islam jikalau presidennya seorang pendusta begitu juga naib presidennya seorang pembohong dan mahfuz seorang penipu. maka perkataan menteri besar terengganu adalah amat tepat sekali, pas adalah parti ajaran sesat. pas dan bohong, dusta serta fitnah ibarat isi dan kuku tidak dapat dipisahkan. aku mencadangkan agar dikumpulkan semua fatwa-fatwa songsang puak-puak penganut agama pas, dan kelakuan-kelakuan mereka yang salah dari sisi agama (contoh - berdoa ditokong cina,menyanyi lagu berentak gospel sambil membaca almathurat, menghina sambutan mailudur rasul tetapi menyambut hari lahir diri sendiri, bagaimana puak pas ini penuh takzim mendengar tazkirah dari kapir harbi dan bertakbir apabila kapir harbi menyeru itu menyeru take beer dan banyak contoh lagi), perkataan-perkataan bohong, dusta, tipu dan munafik, dan perbuatan-perbuatan melakukan dosa besar, kerana bukan mat sabu sahaja yang terlibat dengan zina bahkan adun selising dan beberapa adun lain lagi, kemudian hujahkan samada fatwa-fatwa songsang ini, perbuatan, perkataan dusta, fitnah dan tipu ini adakah bolih dengan mudahnya dilakukan dan tidak dihisab maka dengan hanya pangkah parti bulatan maka Allah sure 100% masukan penzina, pendusta dan pemberi fatwa karut marut itu masuk surga. inilah perjuangan kita dalam menegakan kebenaran dan membasmikan kebatilan dan membuktikan sebenarnya pas adalah pertubuhan ajaran sesat. Biar puak penganut agama pas ini menjadi cacing kepanasan kerana menjual agama ALlah demi mendapat undi.

    ReplyDelete
  5. Bodoh tahap lembu... Tenang pas boleh menang?.. Gila ker?..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah selamatkan Malaysia dari Parti yang mempersendakan agama suciMu. Kuburkanlah mereka seaib-aibnya sehingga mereka tidak berdaya mempermain-mainkan ayat suciMu lagi dimasa akan datang. Juga mohon jauhkan Malaysia ini dari dipimpin oleh golongan Kafir Harbi LaknatuLlah. Amin.

    ReplyDelete
  7. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  8. Ada ketikanya aku marah dengan BN terutama UMNO kerana sikap segelintir pemimpin mereka..
    Tetapi aku benci dengan sebahagian Pemimpin Pembangkang yang tak habis habis membuat fitnah ..
    Untuk makluman.. Air sungai empangan Juaseh menuju ke kg Juaseh .. langsung Ke Kg sawah Baharu.. Langsung ke Felda Redong .. menuju Ke Felda Kemelah dan menuju ke Medoi dan bertemu diKuala dengan Sungai Kapeh di Segamat..
    Jadi macamana Air empang itu boleh membanjiri Labis..???
    Kalau terkena banjir pun Segamat.. bukan Labis..
    Hj Hadi Lupa hujan tidak berhenti selama beberapa hari dan sewaktu mahu diadakan pilihanraya ..s ebelah malamnya hujan lebat sehinggalah siang hari mengundi..
    Orang Tua berserban tak takut dosa ke buat fitnah...
    Kalau jadi pemimpin setakat main dengar dengar cakap.. aku lagi layak kalau cam tu..
    Dasar parti pembelit ...

    AKU ANAK LABIS...

    ReplyDelete
  9. Baru perasan post ni... Apa yang nak dihairankan. Tinggi-tinggi ilmu orang tua ni, tinggi lagi tahap bangang dia. Itu je la ayat yang sesuai untuk pemusnah bangsa, penggadai agama ni... Bila dah kalah, terima je la. Pihak lawan PAS selama ni pun kalau kalah, takde pulak nak bising-bising. Dulu aku 'tabik spring' dengan orang tua ni, tapi sekarang nk tengok muka die pun tak ingin...

    ReplyDelete
  10. Hukum karma dah mula nak menimpa parti ini...
    kerana riak ,takbur dan mengkafirkan sesame
    islam,,satu-satu ditelanjangkan depan mata,,kami tidak minta ,,kami cuma ditakdirkan utk melihat, mana
    yang benar dan mana yang mungkar

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.