TERKINI : VIDEO HOT NI BUKAN VIDEO ICE CREAM..TAPI LEBIH TERUK DARIPADA JILAT ICE CREAM..


Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sekali lagi bakal melakukan pembohongan besar apabila mendakwa ada wakil rakyat Barisan Nasional (BN) di Sabah akan menyertai beliau.

Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, Anwar bakal mengulangi pembohongan besar yang beliau lakukan pada 16 September 2008 kononnya pembangkang akan membentuk kerajaan berikutan penghijrahan ramai wakil rakyat BN, walhal perkara tersebut tidak berlaku sehingga sekarang.

Muhyiddin berkata, kenyataan Anwar tersebut tidak lebih untuk menunjukkan bahawa beliau mendapat sokongan besar sehingga sanggup melakukan pembohongan demi pembohongan.

"Apakah rakyat masih nak terpedaya dengan kenyataan Anwar Ibrahim tentang hal itu? Dia fikir kalau ada orang kita nak duduk dekat sebelah dia bercakap, nak masuk ikut dialah.

"Pemimpin-pemimpin utama BN tahu lebih-lebih lagi dalam keadaan sekarang, baik di Sabah, Kelantan, Sarawak sokongan meningkat dan jelas terbukti memang rakyat mahukan pimpinan BN," katanya kepada pemberita di sini, hari ini. - UTUSAN

TERKINI : VIDEO HOT NI BUKAN VIDEO ICE CREAM..TAPI LEBIH TERUK DARIPADA JILAT ICE CREAM.. TERKINI : VIDEO HOT NI BUKAN VIDEO ICE CREAM..TAPI LEBIH TERUK DARIPADA JILAT ICE CREAM.. Reviewed by Empayar Pemuda on 9:02 PM Rating: 5

5 comments:

  1. Pembohong besar!!!!
    Kalau tak 16 September......
    Sudah lah Anu_war....jika tertulis yang kau tidak ada bahagian untok menjadi PM Malaysia...jangan lah nak menipu rakyat. Cukup lah dengan penipuan kau selama ini. Bertaubat lah....

    ReplyDelete
  2. kita tunggu dan lihat anwar tipu atau tidak
    rakyat sabah sudah fedup dengan bn
    hanya pakatan rakyat dapat menyelamatkan rakyat negeri sabah

    ReplyDelete
  3. Apa rakyat Sabah kamu seorang saja ker? Bersih pada 28 April hanya 1000 saja pengikut sedangkan berapa juta rakyat sabah masih yakin dengan kerajaan > jangan Syok Sendiri Ba. Orang sabah masih waras dan tidak sesat ba

    ReplyDelete
  4. hek...hek...hekkk...udah2 ler tu anwar, ko nie betul2 gila dah! baik ko gi goncang jer la konek ko tu kat blakang tiang lampu!!! sewel giler mamat sekor nie....dah kronik tul penyakit gila kuasa dia nie!! ayoyo....

    ReplyDelete
  5. namapun ahli politik , politikus memang macam ni ... kau ingat dia jadi PM nasib kita terbela?... silap2 Malaysia penuh dengan pelacur thai. indon .... menghalalkan yang haram dan tidak mempertahankan islam, bukan hak seorang yang islam menjadi kafir...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.