Saturday, April 28, 2012


3pm: Polis melepaskan tembakan gas pemedih mata dan meriam air di persimbangan jalan Tun Perak-Jalan TAR. Difahamkan polis bertindak demikian selepas ada peserta melanggar larangan memasuki Dataran Merdeka.

9 comments:

Anonymous said...

KALAU POLIS DAH TERPAKSA LEPASKAN TEAR GAS...CONFIRM INI BUKAN DEMO AMAN DAH...PENGANJUR DAH GAGAL!

Anonymous said...

Sebab KEDEGILAN mengatasi keamanan..Serve them right!!!

Anonymous said...

wan zizah datang ka? kalau datang memang dia orang tua tak sedar diri. sepatutnya dengan usia macam tu kena bawak bersabar.

Anonymous said...

wan azizah kuda kayu.bengap mentega sopa pelaq siyei...!!!

Anonymous said...

Wan zizah.. heheheh kesian lah dia tu.. baik dia bersihkan dulu suaminya tu

Anonymous said...

Betul ! Betul ! Betul ,

Anonymous said...

mana perginya pemimpin kuat pembanmgkang persekutuan

Anonymous said...

Wan Azizah memang suka kena gas. Kena sembur air lagi dia suka. Dia gersang kan. Kalau kena tembak lg dia suka sebab abang Nuar dah lama tak tembak dia

Anonymous said...

kak jijah bang non x nazak ke macam bershit 2.0

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.