TERKINI : CARLSBERG PENAJA UTAMA BERSIH 3.0??


Cuba lihat logo Carlsberg diatas dan bandingkan dengan gambar dibawah ini...




Nampak tak persamanya..kedua-duanya gambar mahkota yang bersalib...


Ikuti pendedahan yang dibuat oleh Blogger TOK JEN : -


UMAT MELAYU ISLAM yang merasakan diri mereka di landasan betul untuk berdiri bersama-sama memperjuangkan tuntutan BERSIH 3.0 yang merancang mengadakan satu lagi perhimpunan besar-besaran yang dinamakan “DUDUK BANTAH” secara serentak di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur dan beberapa tempat lain di seluruh negara pada 28 April 2012 depan seharusnya membuka “mata hati” agar tidak terpedaya dan terus diperalatkan oleh anasir-anasir jahat yang mahu meruntuhkan keharmonian, keamanan serta kemakmuran negara ini dengan mengambil ilham apa yang berlaku di beberapa negara Asia Barat.

Dalam perkembangan terbaru, BERSIH 3.0 telah menggunakan logo yang mana kalau dilihat secara sepintas lalu tiada salahnya tentang logo tersebut. Ini adalah kerana ianya hanyalah lambang “mahkota” semata-mata. Tetapi kalau diamati secara teliti logo baru yang digunapakai pihak BERSIH 3.0 kali ini selain mengetengahkan moto dalam Bahasa Inggeris berbunyi “KEEP CALM AND SUPPORT BERSIH”, ianya turut menggunapakai lambang “mahkota” yang ada “salib” dan membawa maksud Kristianisasi. 

Ini bermakna sekiranya umat Melayu Islam menyokong BERSIH 3.0 samalah ertinya mereka menyokong Kristianisasi. Jelas sekali kalangan penggerak utama BERSIH 3.0 dengan SECARA HALUS turut menggerakkan misi mereka menyebarkan Kristian di kalangan umat Melayu Islam. 

Barang diingat, kalangan penggerak utama BERSIH 2.0 dan BERSIH 3.0 adalah muka-muka sama yang terdiri dari kalangan bukan Islam manakala pemimpin dan penyokong Melayu Islam hanyalah alat mereka untuk menjayakan agenda jahat serampang dua mata mewujudkan kacau bilau bagi meruntuhkan kerajaan dan negara serta menyebarluas Kristianisasi di kalangan umat Melayu Islam… Nauzubillah… 




TERKINI : CARLSBERG PENAJA UTAMA BERSIH 3.0?? TERKINI : CARLSBERG PENAJA UTAMA BERSIH 3.0?? Reviewed by Empayar Pemuda on 9:41 AM Rating: 5

7 comments:

  1. pas meme suka bab membantu kristian nie semua...

    kalau tak suka dah lama diorang kuar dari pakatan...

    nanti time beersih bila dahaga bleh la minum beer...

    take beer...

    pejuang hamas...

    ReplyDelete
  2. tunggau tgna sihat utk keluarkan petua.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. betul ke lambang tu dibuat oleh puak2 bersih....atau dibuat oleh umno sendiri...takut nanti puak2 pr plak serang balas kita...malu kita bro....sekarang sumber boleh dicari di mana2....orang2 kampung sekarang pun dah celik it...susah nak perbodohkan macam dulu2....

    ReplyDelete
  6. kalau aku sempat aku kebas sepeti di 3.0, boleh ramai-ramai joint minum, kasih mabuk, nanti kalau Pas memerintah boleh halalkan semua jenis arak, halalkan main bontot, halalkan Islam boleh masuk Kristrian.. ikut God Father Lim...

    ReplyDelete
  7. Bagus lah blog ni...dakwah, dakwah jugak...tunjuk video seks pun Ada....apa celop!! Saya menyanjungi kredibiliti penulis. Syabas, malaysia memerlukan lebih ramai penulis begini untuk mengganti awang selamat.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.