Wednesday, April 25, 2012


Terkejut EP bila baca tajuk berita ni...Ingatkan video ice-cream panas terbaru diantara Syamsidar dan Anwar dah tersebar di Jarkata...Frust la juga sebabnya rakyat Indonesia dapat tengok dulu video panas ini..sedangkan rakyat Malaysia masih ternanti-nanti apakah isi kandungan didalam video ice cream tersebut..

Tetapi ternyata tekaan EP silap...sebenarnya video yang dimaksudkan itu bukan video ice cream antara Syamsidar dan Anwar...tapi rakaman video seks yang dimaksudkan itu membabitkan dua ahli politik parti pembangkang Indonesia...Fuuhhh lega rasanya....

Baik di Malaysia mahupun di Indonesia...sama saja..puak-puak pembangkang dan seks sememangnya tidak dapat dipisahkan..bagai isi dan kuku..betul tak?? Lepas tu ada hati nak salahkan orang lain bila bercakap tentang moral mereka....

Jakarta dikejutkan rakaman video ‘panas’ baru

Rakaman video seks yang didakwa membabitkan dua ahli politik parti pembangkang Indonesia, Parti Demokratik Indonesia Perjuangan (PDI-P) sudah disebarkan dalam online, kata laporan semalam. 
Ia didakwa membabitkan dua ahli politik termasuk seorang ahli politik kanan lelaki dan seorang rakan sekerja wanita muda yang masing-masing sudah berkahwin.
Laman web itu yang dihoskan kilikitik.net sudah disekat, kemungkinan besar oleh kerajaan. Wanita dalam video grafik itu dilaporkan mempunyai hubungan politik yang kuat.
Pasangan lelaki yang dikenali sebagai AB oleh akhbar Jakarta Globe dilapor menafikan pertuduhan dan memberitahu media tempatan yang dakwaan itu tidak benar. 
Ahli politik lain dari parti yang turut dikenali sebagai PDI-P, enggan memberikan komen terhadap tuduhan itu. – Agensi

4 comments:

Anonymous said...

Seks, seks, seks... takda isu lain ka puak2 hampa ni

Kinta Menjerit said...

Sedap ais-krim tu

hamba Allah said...

Barang siapa yang mendedahkan keaiban saudaranya didunia Allah swt akan mendedahkan keaibannya dia akhirat...

Anonymous said...

kena icecream lagi sedap...foooyooo....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.