Terkini : Akhirnya Perusuh-Perusuh Jalanan Anwar Bersurai Dengan Muka Tak Puas Hati...

Mission Failed...hahaha..apa yang dapat..tak lain dan tak bukan PENAT dan PEDIH MATA...padan muka...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Terkini : Akhirnya Perusuh-Perusuh Jalanan Anwar Bersurai Dengan Muka Tak Puas Hati... Terkini : Akhirnya Perusuh-Perusuh Jalanan Anwar Bersurai Dengan Muka Tak Puas Hati... Reviewed by Empayar Pemuda on 4:22 PM Rating: 5

11 comments:

  1. tak baik ketawakan orang. kitakan rakyat malaysia...

    ReplyDelete
  2. engkau belajar untuk kutuk orang lainkah? tak da ke kerja lain yang lebih bermakna?

    ReplyDelete
  3. berdosa!!!kalau selalu kutuk orang...

    ReplyDelete
  4. Anon2 semua..time ni tak payahlah masing2 nak jadi 'malaikat'...kita ni insan yg diberi nafsu, utk makan, minum, menyuarakan benda yg puashati dan mcm2 lagi. Pokoknya kita semua nak yg terbaik tp apa yang 'si dajal2 kuning' tu lakukan buat hati kita membuak marah..pernah rasa perasaan marah tak?..klu tak pernah something wrong somewhere lah tu..
    Anon 4.50 : apa yg diorang buat tu kerja ada makna ke? dan tak berdosa ke? Menyusahkan org lg ada!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersurai ambik upahla..mkn dah baju free,tinggal blum ambik duit lg.

      Delete
  5. Dapat penat jak.. padaa muka...

    ReplyDelete
  6. Hahaha kesian kesian

    ReplyDelete
  7. Dorang buat ni sumua untuk malaysia. Nak kumpul apanya dalam stadium, org nak protess bagi nmpak brape ramai org tk sokong. Itu je, apa salahnya kalau kasi bersih kejap? Ramai lagi sbnarnya tak trun atas dasar2 tertentu, but +, masing2 ada pilihan sendiri dan tanggungjawab ntuk memilih pemimpin mereka. Kata anda disini, dan kata mereka disana, suka hatilah pilih mana. Masing2 ada akal, masing2 dah sekolah, masing2 dah kerja. Pandai2. Tiada offense, just peace. Assalamualaikum

    ReplyDelete
  8. Hi Anon 8:07.betul masing2 ada akal dan pilihan tapi jgn lupa kita ada agama untuk membatasi keinginan kita. Kitadiberi akal untuk berfikir mana yg baik mana yang buruk ! Ada faham !

    ReplyDelete
  9. Sape kata x dpt ape. dpt duit le . PATI pun ada. Sebat baru tau

    ReplyDelete
  10. WAHAI MEREKA YANG AMBIL BAHAGIAN DALAM PESTA KUNING BERSHIT3. Yang putuskan untuk buat di stadium adalah pemerintah negara dan telah diwartakan oleh mahkamah... tetapi puak-puak anda (terutama pemimpin suci anda) berdegil untuk engkar perintah...okaylah tak pe... tetapi polis sudah jangka akan berlaku keganasan... Memang pada awalnya perarakan kuning menyalak, memekik dan buat bising... tetapi apabila ANWAR AL JUBURI memberi dorongan maka peserta meluru ke kawasan larangan hingga pihak Polis terpaksa bertindak... saya ulang pihak polis terpaksa bertindak... yang nampak polis bertindak kasar itu adalah ketika mereka menangkap peserta yang disyakki mengganas... maafkan saya ANWARLAH PUNCANYA.... bukan AMBIGA.. dan ingatlah tidak semua orang beragama kerana sudah nampak ketara pemimpin mereka sudah beralih kepada komunis...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.