Saturday, April 28, 2012

Mission Failed...hahaha..apa yang dapat..tak lain dan tak bukan PENAT dan PEDIH MATA...padan muka...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

Anonymous said...

tak baik ketawakan orang. kitakan rakyat malaysia...

Anonymous said...

engkau belajar untuk kutuk orang lainkah? tak da ke kerja lain yang lebih bermakna?

Anonymous said...

berdosa!!!kalau selalu kutuk orang...

Anonymous said...

Anon2 semua..time ni tak payahlah masing2 nak jadi 'malaikat'...kita ni insan yg diberi nafsu, utk makan, minum, menyuarakan benda yg puashati dan mcm2 lagi. Pokoknya kita semua nak yg terbaik tp apa yang 'si dajal2 kuning' tu lakukan buat hati kita membuak marah..pernah rasa perasaan marah tak?..klu tak pernah something wrong somewhere lah tu..
Anon 4.50 : apa yg diorang buat tu kerja ada makna ke? dan tak berdosa ke? Menyusahkan org lg ada!!

Anonymous said...

Bersurai ambik upahla..mkn dah baju free,tinggal blum ambik duit lg.

Anonymous said...

Dapat penat jak.. padaa muka...

Anonymous said...

Hahaha kesian kesian

Anonymous said...

Dorang buat ni sumua untuk malaysia. Nak kumpul apanya dalam stadium, org nak protess bagi nmpak brape ramai org tk sokong. Itu je, apa salahnya kalau kasi bersih kejap? Ramai lagi sbnarnya tak trun atas dasar2 tertentu, but +, masing2 ada pilihan sendiri dan tanggungjawab ntuk memilih pemimpin mereka. Kata anda disini, dan kata mereka disana, suka hatilah pilih mana. Masing2 ada akal, masing2 dah sekolah, masing2 dah kerja. Pandai2. Tiada offense, just peace. Assalamualaikum

Anonymous said...

Hi Anon 8:07.betul masing2 ada akal dan pilihan tapi jgn lupa kita ada agama untuk membatasi keinginan kita. Kitadiberi akal untuk berfikir mana yg baik mana yang buruk ! Ada faham !

Anonymous said...

Sape kata x dpt ape. dpt duit le . PATI pun ada. Sebat baru tau

Anonymous said...

WAHAI MEREKA YANG AMBIL BAHAGIAN DALAM PESTA KUNING BERSHIT3. Yang putuskan untuk buat di stadium adalah pemerintah negara dan telah diwartakan oleh mahkamah... tetapi puak-puak anda (terutama pemimpin suci anda) berdegil untuk engkar perintah...okaylah tak pe... tetapi polis sudah jangka akan berlaku keganasan... Memang pada awalnya perarakan kuning menyalak, memekik dan buat bising... tetapi apabila ANWAR AL JUBURI memberi dorongan maka peserta meluru ke kawasan larangan hingga pihak Polis terpaksa bertindak... saya ulang pihak polis terpaksa bertindak... yang nampak polis bertindak kasar itu adalah ketika mereka menangkap peserta yang disyakki mengganas... maafkan saya ANWARLAH PUNCANYA.... bukan AMBIGA.. dan ingatlah tidak semua orang beragama kerana sudah nampak ketara pemimpin mereka sudah beralih kepada komunis...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.