Saturday, April 7, 2012

SRI WANI AKAN FAILKAN SAMAN RM6 JUTA...


Sri Wani Choo Abdullah nekad mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang didakwa menjatuhkan maruah dan perniagaannya.
Tanpa mendedahkan siapakah orang yang dimaksudkan, katanya, beliau sudah melantik peguam untuk mengambil tindakan saman RM6 juta.
“Buat masa ini, peguam sedang mengumpul maklumat berkaitan hal ini,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.
Beliau menegaskan, beliau mempunyai bukti yang kukuh untuk bertindak berdasarkan khidmat pesanan ringkas (SMS) dan video bertujuan merosakkan reputasinya sebagai ahli perniagaan. - SH


**Menarik tu..Semalam gempar satu Malaysia apabila seorang bekas Dekan USIM mendakwa isteri ketiganya mungkin seorang lelaki..belum sempat nak buktikan lagi sama ada lelaki atau perempuan..si isteri pula dah lantik peguam untuk menyaman individu yang cuba menjatuhkan maruah dan perniagaanya...

Jadi Sri Wani ni seorang lelaki atau perempuan?? Kalau dia perempuan mesti dia saman fitnah..tul tak??....

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.