PANAS : GAMBAR INI TELAH MENGEJUTKAN RAMAI PEMIMPIN PAS??


Fuh..hebat...sempat lagi nak ambil gambar...Sebenarnya mamat yang ambil gambar ni nak ambil gambar wanita didepannya atau nak ambil gambar bendera PAS?? Hehehehe...

Gambar ni EP jumpa di Facebook tanpa sebarang penjelasan..ada sesiapa tahu mengenai gambar ini dan mengesahkan kesahihannya??
PANAS : GAMBAR INI TELAH MENGEJUTKAN RAMAI PEMIMPIN PAS?? PANAS : GAMBAR INI TELAH MENGEJUTKAN RAMAI PEMIMPIN PAS?? Reviewed by Empayar Pemuda on 1:38 AM Rating: 5

24 comments:

  1. Sedihnye klu penulis blog ni adalah salah sorg ahli keluarga sy...klu setakat photoshop CS4 or CS5 sape2 pon bole wat...untuk kuarkan sesuatu perkara ia perlu disertakan dengan bukti yg kukuh seperti mana yg dibuat oleh blog2 pembangkang...rasanya penulis blog ini perlu blajar lebih mndalam lagi dlm soal penulisan blog lebih2 lg melibatkan undang2 berkaiatn..xpela blajar perlahan2 yer adik....moga Allah bg petunjuk kat adik yg br nk blajar ni..aminn

    ReplyDelete
  2. Ini bukan photoshop.. Ini di print screen dari klip 3gp.. Saya pernah tonton klip ni, harap webmaster dpt post link video ini utk tontonan nik aziz.. Mana tau kot2 mat sabu leh stim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi mat sabu,tak cukup lagi ka hang dapat cipap mah tu..

      Delete
  3. tak perlu sedih sangat bro..video seks Anwar apa cer?siap dengan bukti video sekali..

    ReplyDelete
  4. salam bro, kawan dah dedahkan isu ni tahun lepas. gambar ni diambil puak pas bagi menyalahkan UMNO dan BN. ni konspirasi terancang depa.

    sila rujuk http://www.papagomo.com/2011/10/ekslusif-part-2-pendedahan-konspirasi.html

    harap hati hati dengan taktik depa. tq

    ReplyDelete
  5. wah, hamba allah kat atas nu macam org super expert dlm segala hal. tapi nampak macam tak berapa arif sangat dengan dunia grafik, sampai gambar rakaman dengan gambar print screen pun tak tahu beza. anyway terima kasih kerana bagi nasihat yang berguna.

    kepada hamba allah kat atas nu, video ni dah lama sangat ada dlm dunia cyber. sedangkan katak bawah tempurung pun sedar akan kewujudannya. takde kaitan pun dengan CS4 or CS5.

    daripada berkomen kat sini, adalah lebih baik tolong pesan kat tok guru anda supaya selesaikan segera 22 tuntutan rakyat kelantan sebelum mereka menggunakan sepenuhnya kebebasan bersuara pada PRU 13 nanti.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. aku lagi sedih org yg berpelajaran spt expert photoshop, ustaz, dan sebagai nye,,, apabila diceritakan bagaimana keburukan ahli pas yg melakukan kemungkaran atau fitnah.. langsung tidak boleh menerima hakikat yg jahat nye bukan pemimpin tetapi ahli yg taksub utk membela parti...tak semua org berkupiah dan bersongkok tu baik. dalam hati hnaya tuhan saja tahu... aq tetap pangkah umno demi agama ....

    ReplyDelete
  8. dalam kehidupan ni ... dari cara cakap dan bukti depan mata .. kita bole beza mana yg betul dan salah... amat bahaya jika PR menang... segalanye boleh tergadai...sedangkan singapura ketika dahulu boleh terbakar bangunan imigresen dan secara tiba 2 pulau tu dipenuhi cina taiwan,china,hk dan sebagainye melayu pula menjadi minoriti dan tiada suara... cara nye amat halus bahaya bro...

    ReplyDelete
  9. macam-macam hal.....bagi la komen pasal gmbr tu jek....rasanye x perlu kot nak menyalahkan org jauh2 cmtu.....kalau tahu,,beritahu...kalau x tahu,,diamkan saja...

    ReplyDelete
  10. Ada kumpulan manusia yang komen kalau dia tak suka semuanya dikatakan falsu.....kalau dia suka dia cari jalan mengatakan gambar itu falsu dengan alasan yang tak munasabah.....jangalah begitu kalau benar katakan benar walaupun berat.....ALLAH MELIHAT APA YANG ANDA BUAT.....

    ReplyDelete
  11. kenapa sedih kpd penulis blog,bersedihlah sebab pelakunya mungkin saudara seagama dengan kita,

    ReplyDelete
  12. kepada hamba Allah......kalau benar kamu katakan gambar diatas ini hasil dari CS4 / CS5......buktikan......kamu minta penulis blog ini sertakan bukti.....jadi......kamu juga sediakan bukti sebelum kamu katakan gambar ini di edit......kamu kan tahu serba serbi.......jadi......mesti kamu tahu bagaimana mahu sertakan bukti......betul tak???

    ReplyDelete
  13. bodoh....sekiranya perempuan ni bogel ditepi bendera pas, apa kaitannya dengan pemimpin pas? kamu pasti mana2 pmimpin pas sedar akan hal ni? benda ni tak relevan langsung untuk dibahaskan....dasar blog bodoh, umno memang suka main isu2 sampah macam ni~

    tak habis2, semua benda nak dikaitkan dengan politik, lagi satu...pasti ke ppuan yg kat atas tu ambil tahu walau secebis pun hal bkaitan politik? ya...orang umno mmg buta politk~

    ReplyDelete
  14. aik.....org UMNO gak yg salah??? dah tue.....org pas sggp xnak solat kat masjid yg UMNO buat.....ape ke hal lak???

    ReplyDelete
  15. Beginilah zaman kini yang mana nilai moral dalam keadaan yang amat membimbangkan...

    Jangan nanti baru nak menyesal dengan apa yang telah berlaku...

    http://kedaiebooksmalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. dah dasar UMporNO.. nak cerita pasai bebudak tu pun kena guna gamabr awek pakai coli... memang UMporNO...

    ReplyDelete
  17. aku ada gambar nik najis hisap peler anwar...kau org nak tengok tak..nanti aku poskan yee kita sama2 nilaikan mamat ni.

    ReplyDelete
  18. pemimpin PAS ker yang lampiaskan nafsu kat sini?..maklumlah tengah berkempen ,nafsu naik..terus bawak ke markas..belasah ler.. bukan ingat tuhan dah ..maklumlah 'allah' dia dah tinggalkan kat berhala kuil dan tokong. Badrul Amin dah bawak balik bini org kehotel pukul 3 pagi.. kini giliran PAs la pulak

    ReplyDelete
  19. mana la org pas nak ngaku salah walau pun dia tahu salah..kan diorg tu buta hati..

    ReplyDelete
  20. boooooooooooooooodooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  21. melayu bodoh je yang duk cite pasal ni (segalanye boleh tergadai...sedangkan singapura ketika dahulu boleh terbakar bangunan imigresen dan secara tiba 2 pulau tu dipenuhi cina taiwan,china,hk dan sebagainye melayu pula menjadi minoriti dan tiada suara... cara nye amat halus bahaya bro..)dah la bodoh, penakut pulak tu..jangan ko mengaku melayu la kalau bodoh n penakut tahap ni.

    ReplyDelete
  22. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.