Wednesday, April 25, 2012


Seluruh negara dilanda demam 'aiskrim' sejak Datuk Nalakaruppan mendedahkan wujudnya pita rakaman aksi seks oral Anwar bersama Shamsidar, isteri kepada pemimpin PKR Azmin Ali.

Disana-sini, rakyat hanya bersembang tentang aiskrim sehingga Mat-mat Bangla, Indon, Nepal, Pakistan dan juga mamat Afrika juga kagum dengan kehebatan Anwar.

Walau bagaimanapun, Anwar hari ini menafikan beliau ada menghadiahkan 'aiskrim' kepada Shamsidar.

Beliau juga menolak dakwaan mengenali isteri kepada pemimpin PKR tersebut dan sanggup bersumpah untuk membuktikan kebenaran kata-katanya.

"Tanya pada Wan Azizah.., saya dari dulu tak pernah suka 'aiskrim'.. Jadi mana boleh saya hadiahkan 'aiskrim' pada bini orang...? Ini semua konspirasi jahat Umno untuk menjatuhkan saya.." kata beliau.

Ketika ditanya wartawan mengenai kesanggupan beliau untuk bersumpah demi membuktikan kebenaran, Anwar berkata perkara tersebut akan dibincangkan dengan Ulamak terkemuka Mesir terlebih dahulu.

"Saya akan minta pendapat dari Sheikh Yusuf dulu.. Kerana harus diingat, bersumpah ini bukanlah budaya Islam.. Hanya Umno sahaja yang tak faham agama buat sumpah mubahalah ni.."

"Jadi jangan harap sangat saya bersumpah seperti Saiful, Rahim Thamby Chik dan Eskay..." ujarnya.

Sidang media menjadi gempar apabila Anwar berang ketika ditanya mengenai gambar beliau bersama seorang wanita yang didakwa Shamsidar tersebar dibeberapa blog hari ini..

"Itu semua fitnah!! Kamu dari mana..? Utusan? Berita Harian? TV3? Kita tak perlu jawab soalan dari perkakas Umno ini semua.. Get losttt !!! - MPP Online


5 comments:

Anonymous said...

Kenapa Ulama Mesir, Ulama PAS yang ada low class ke? Kalau macam tu semua fatwa yang dikeluarkan selama 30 tahun oleh Ulama PAS jadi hampas. Fatwa Ulama dan Mufti di Kedah pun tak leh pakai... Al-Quran mana yang bang nuaq pakai...

Anonymous said...

Biasa Al juburi tu.. klu tanya ulamak di sini banyak orang lihat .. pi Mesir di jumpa sorang2.. tah ye jumpe atau tak.. cerita je lebih.. putar alam punya manusia.. oop syaitan..

Anonymous said...

Yeah... betul tu. Tah ape benda dia bersembang2 dengan orang tu, kita mane tau. Tup tup dia pusing orang tu kata tak payah bersumpah. Jadi aku nak sumpah dia agar dia akan melalak dan terpekik sorang2 di tengah-tengah jalan dan di bawah jambatan. Hahahaha.......

hamba Allah said...

Mengapalah saudara2 yg berjiwa mulia ni ...susah2 pasal abg nuar ni...tunggu lah nanti diakhirat . Allah yg akan adili kes ini... yg kita ...apa cerita ...dah sempurna ke persiapan akhirat kita....sayang....

Anonymous said...

ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.

ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
CAKAP PASAL ORANG BERAPI-API KENA BADAN SENDIRI TERKULAI DAN BERBAGAI ALASAN. MEMANG DIA lbgt.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.