PANAS : BENARKAH ANWAR MENAFIKAN LAKONANNYA DALAM VIDEO ICE-CREAM TERBARU...??


Seluruh negara dilanda demam 'aiskrim' sejak Datuk Nalakaruppan mendedahkan wujudnya pita rakaman aksi seks oral Anwar bersama Shamsidar, isteri kepada pemimpin PKR Azmin Ali.

Disana-sini, rakyat hanya bersembang tentang aiskrim sehingga Mat-mat Bangla, Indon, Nepal, Pakistan dan juga mamat Afrika juga kagum dengan kehebatan Anwar.

Walau bagaimanapun, Anwar hari ini menafikan beliau ada menghadiahkan 'aiskrim' kepada Shamsidar.

Beliau juga menolak dakwaan mengenali isteri kepada pemimpin PKR tersebut dan sanggup bersumpah untuk membuktikan kebenaran kata-katanya.

"Tanya pada Wan Azizah.., saya dari dulu tak pernah suka 'aiskrim'.. Jadi mana boleh saya hadiahkan 'aiskrim' pada bini orang...? Ini semua konspirasi jahat Umno untuk menjatuhkan saya.." kata beliau.

Ketika ditanya wartawan mengenai kesanggupan beliau untuk bersumpah demi membuktikan kebenaran, Anwar berkata perkara tersebut akan dibincangkan dengan Ulamak terkemuka Mesir terlebih dahulu.

"Saya akan minta pendapat dari Sheikh Yusuf dulu.. Kerana harus diingat, bersumpah ini bukanlah budaya Islam.. Hanya Umno sahaja yang tak faham agama buat sumpah mubahalah ni.."

"Jadi jangan harap sangat saya bersumpah seperti Saiful, Rahim Thamby Chik dan Eskay..." ujarnya.

Sidang media menjadi gempar apabila Anwar berang ketika ditanya mengenai gambar beliau bersama seorang wanita yang didakwa Shamsidar tersebar dibeberapa blog hari ini..

"Itu semua fitnah!! Kamu dari mana..? Utusan? Berita Harian? TV3? Kita tak perlu jawab soalan dari perkakas Umno ini semua.. Get losttt !!! - MPP Online


PANAS : BENARKAH ANWAR MENAFIKAN LAKONANNYA DALAM VIDEO ICE-CREAM TERBARU...?? PANAS : BENARKAH ANWAR MENAFIKAN LAKONANNYA DALAM VIDEO ICE-CREAM TERBARU...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:28 PM Rating: 5

5 comments:

 1. Kenapa Ulama Mesir, Ulama PAS yang ada low class ke? Kalau macam tu semua fatwa yang dikeluarkan selama 30 tahun oleh Ulama PAS jadi hampas. Fatwa Ulama dan Mufti di Kedah pun tak leh pakai... Al-Quran mana yang bang nuaq pakai...

  ReplyDelete
 2. Biasa Al juburi tu.. klu tanya ulamak di sini banyak orang lihat .. pi Mesir di jumpa sorang2.. tah ye jumpe atau tak.. cerita je lebih.. putar alam punya manusia.. oop syaitan..

  ReplyDelete
 3. Yeah... betul tu. Tah ape benda dia bersembang2 dengan orang tu, kita mane tau. Tup tup dia pusing orang tu kata tak payah bersumpah. Jadi aku nak sumpah dia agar dia akan melalak dan terpekik sorang2 di tengah-tengah jalan dan di bawah jambatan. Hahahaha.......

  ReplyDelete
 4. Mengapalah saudara2 yg berjiwa mulia ni ...susah2 pasal abg nuar ni...tunggu lah nanti diakhirat . Allah yg akan adili kes ini... yg kita ...apa cerita ...dah sempurna ke persiapan akhirat kita....sayang....

  ReplyDelete
 5. ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.

  ANWAR DAH TAKUT , TAK BERANI SAMAN NALA.
  CAKAP PASAL ORANG BERAPI-API KENA BADAN SENDIRI TERKULAI DAN BERBAGAI ALASAN. MEMANG DIA lbgt.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.