Monday, April 16, 2012Menarik...seorang blogger wanita Yang Ya-ching, berusia 27 tahun dan berasal dari Taiwan telah memulakan misi yang sangat pelik iaitu mencium 100 lelaki tak dikenali di kota Paris. 


Yang Ya-ching yang sedang melanjutkan pengajiannya di kota Paris berkata misi ini dibuat supaya ianya boleh dijadikan kenangan yang tidak dapat dilupakan semasa dia berada di sana.


Tindakannya ini telah menimbulkan kontroversi di dalam blognya sendiri. Menurut Taipei Times, kebanyakan lelaki yang tinggal di Taiwan agak cemburu dan marah kenapa misi ini dilakukan di Paris bukannya di Taiwan sendiri. Aada juga yang berkata misi ini hanyalah salah satu alasan untuk dapat mencium lelaki tampan di Paris.

Tetapi bagi Yang, setelah misi ini tercapai, dia berhajat untuk menulis pengalamannya di dalam buku dan merehatkan bibirnya....

5 comments:

Anonymous said...

kalau dia ke kota bharu dgn misi yg sama terlaksana tak misi dia tu?

Anonymous said...

kena virus kat mulut baru tau..

Anonymous said...

muka cantik boleh la. cuba suruh anuwar cium 100 lelaki kat Paris. eeee..nyah tak mau!!

Anonymous said...

Mestilah terlaksana.. Bodoh kalau tolak... Hahaha

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.