MISI MELAMPAU : GAMBAR BLOGGER CUN YANG INGIN CIUM 100 LELAKI DI KOTA PARIS...Menarik...seorang blogger wanita Yang Ya-ching, berusia 27 tahun dan berasal dari Taiwan telah memulakan misi yang sangat pelik iaitu mencium 100 lelaki tak dikenali di kota Paris. 


Yang Ya-ching yang sedang melanjutkan pengajiannya di kota Paris berkata misi ini dibuat supaya ianya boleh dijadikan kenangan yang tidak dapat dilupakan semasa dia berada di sana.


Tindakannya ini telah menimbulkan kontroversi di dalam blognya sendiri. Menurut Taipei Times, kebanyakan lelaki yang tinggal di Taiwan agak cemburu dan marah kenapa misi ini dilakukan di Paris bukannya di Taiwan sendiri. Aada juga yang berkata misi ini hanyalah salah satu alasan untuk dapat mencium lelaki tampan di Paris.

Tetapi bagi Yang, setelah misi ini tercapai, dia berhajat untuk menulis pengalamannya di dalam buku dan merehatkan bibirnya....

MISI MELAMPAU : GAMBAR BLOGGER CUN YANG INGIN CIUM 100 LELAKI DI KOTA PARIS... MISI MELAMPAU : GAMBAR BLOGGER CUN YANG INGIN CIUM 100 LELAKI DI KOTA PARIS... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:01 AM Rating: 5

5 comments:

 1. kalau dia ke kota bharu dgn misi yg sama terlaksana tak misi dia tu?

  ReplyDelete
 2. kena virus kat mulut baru tau..

  ReplyDelete
 3. muka cantik boleh la. cuba suruh anuwar cium 100 lelaki kat Paris. eeee..nyah tak mau!!

  ReplyDelete
 4. Mestilah terlaksana.. Bodoh kalau tolak... Hahaha

  ReplyDelete
 5. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.