Friday, April 27, 2012

EP confirm puak-puak yang kononnya bersih mesti tak reti baca apa yang tertulis diatas banner ini..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments:

Anonymous said...

DBKL halang BERSIH 3.0????

Dataran Merdeka .... kalau upacara2 HIBURAN penuh maksiat ... majlis2 bodek2 ketua lanun elit UMNO/BN .... atau program2 merapu, merendak, meracau .... DBKL senang saja lulusnya atau tiada apa2 halangan ..... bersubahat dengan puak2 zalim & munkar ..

apakah minda pegawai2 DBKL pun turun 'korup' dan boleh dilembukan oleh UMO/bn????????

DBKL, pdrm........ be democratic, transparent, professional, unbiased & no double standard!!! Not UBN running horse ....

rakyat tetap berhak berpijak disetiap inci bumi malaysia tanpa halangan/ gangguan.....

Anonymous said...

MUBAZIR WANG RAKYAT!.. pembaziran dbkl ... pasang barbed wires sekeliling padang .. ikut telunjuk UBN!


apakah dbkl, pdrm merancang bertindak ALA-DIKTATOR nak halang kebebasan rakyat?

dbkl kena istihar berapa kos pembelian & pemasangan barbed wires (dawai berduri) itu? ... tak pernah berlaku dalam sejarah politik negara!

kalau barbed wires dipasang di tepi pantai johor, melaka, NS ... halang PATI lagi bagus!

Anonymous said...

Depa ni mau dok tibai ja baru ada akai...

Anonymous said...

padan muke hangpa..bodo piang..hahaha

Cherok To' Kun said...

Kebebasan rakyat ke kebebasan seks? Pukimak barua ambiga jgn guna nama rakyat. MAJORITI RAKYAT tak menyokong program paria lesbian

Anonymous said...

Ambiga adalh peguam kes murtad Lina Joy dan salah seorg pengasas IFC yg membuat 14 tuntutan (Wikipedia). Antara tuntutan tersebut (1) Seorg anak dilahirkan oleh ibu-bapa Islam tidak seharusnya secara terus menjadi Islam (2)Seorg atau psgn suami isteri yg menukar agamanya dgn memeluk Islam xpatut diberikan hak jagaan anak (website ISMA) . Wajarkah kita mempercayai kata2 musuh Allah ini? Xmalu ke kita bila Ambiga cakap pengikutku terdiri dari org Islam? Sokong Ambiga=Sokong tuntutan IFC

Anonymous said...

Pagar2 berduri itu hanya untuk mengawal haiwan yang tak reti menghormati ketenteraman manusia ada faham??.

Anonymous said...

Tk fham betui ngan puak2 melayu beragama islam (bukan semua) berimankan pada ambiga..mana tok2 guru hangpa ni..tok2 guru ni pun dh ikut telunjuk ambiga tu..

Anonymous said...

kepada yang marahkan dbkl dan penguatkuasa lain,apakata saya dan kawan2 pergi berkumpul dihalaman rumah anda....setuju.....kalau tak mahu ikut undang2 negara ....please get out from malaysia bullshitttttt

Anonymous said...

kenapa semua kecohkan ambiga?

bukan anak mahatir sorang tokei arak kat filipina sorang lagi penyokong tegar lgbt kah?

kenapa tak nak kecoh di situ kah?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.