Saturday, April 28, 2012


puak-puak unit amal ni mana reti bahasa...menyusahkan orang je..

7 comments:

Anonymous said...

babi-babi so called unit amal nie ada lesen ke? aku nampak macam banyak babi terlepas dari kandang, langgar apa saja kat depan. memang dasar babi. dari pemimpin babi sampai penginkut-pengikut babi. matahari terik nanti, semua nie akan jadi babi panggang. so yang pendemo anti-lynas tu bolehlah menjamu selera dengan bangkai babi panggang PAS.

Anonymous said...

Unit Amal kepala bapak nik ajis!

Anonymous said...

Ya ALLAH...datangkan lah bala ke atas Malayisa ini..jadikan lah negara ku ini seperti Syria, Iraq, Paletstin, Somalia, Mesir, Tunisia. Manusia manusia di sini tidak menghargai apa itu keamanan. Biar lah puak puak PAS, PKR, DAP dan sekutu2 nya rasa macamana tingginya langit, macamana kalau negara tidak aman..inilah lah mereka2 yang dalam PR mahukan. Turunkan lah bala ya Alllah...amin ya rabbillalamin

Anonymous said...

Jgn doa mcm ni..masih ada segelintir rakyat yg kais pg mkn tghari nnti if diaorg ni x pegi kerja sapa nk bg mkn anak n bini diaorg..

Anonymous said...

Korang ade baca tak ape dajjal bawa akhir zaman....syurga dan neraka kan? tapi syurga itulah neraka adana neraka aitulah syurga...pemimpin nampaka warak tapi menghalalkan dan mengajak kepada kemungkaran dipatuhi tapi, pemimpin seagama yang mencegah kemungkaran dan membawa kebaikan dikeji2...
hati2 saudaraku,jangan sampai kita tergolong antara manusia yang diberikan amaran oleh Allah Dalam surah Al-Imran Ayat 102 dan Hadis Nabi tentang umat akhir zaman yang diriwayatkan oleh Saidina Ali.

Anonymous said...

Kurang ajar.... sepatutnya jaga keamanan... mereka pula jadi dalang.... unit amal apa kalu gitu.... tolak PAS... saudara seislam pun dikeji.. anggap diri tu baik sangat... dikuasai nafsu marah dan hasutan setan sudah...

Anonymous said...

unit amal adalah bukti Pas ingin main api dgn org umno...biar la huru hare boleh aku tetak unit ni

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.