Saturday, April 28, 2012


Kumpulan-kumpulan kecil yang berkumpul di sekitar Masjid India mula berarak ke Dataran Merdeka setelah mendapat tahu objek yang disyaki bahan letupan di Daya Bumi sebenarnya bukan bahan letupan....TQ PDRM kerana cepat bertindak bagi memastikan keselamatan rakyat terjamin...

Unit Pengesan Bom PDRM tiba bagi memeriksa objek disyaki bahan letupan dan mendapati ia bukan bahan letupan 


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

Kah..kah orang kotor 3.0 mana tahu buat bom. Setakat CGPA hampaeh ngaji pon tak habis. Nak citer pasal bom... aku boleh citer dari
A sampai Z. Engkorang buat engkorang tanggung. Dengan simple catalytic capacitor pun boleh buat bom. Nak best kena cari Ammonium Nitrat yang terdapat dalam baja dimasak sekali dengan Acid Pekat. Semua boleh dapat dekat Hardware Store. Tapi aku rakyat yang mendokong perjuangan UMNO dan datuk Najib tak buat benda macam ni sekarang. It is not the time that we are in darurat menentang komunis atau menjatuhkan Negara Malaysia yet. But it will come out jika negara aku huru-hara...

Anonymous said...

Anon 12:25pm:
Aku setuju dengan kau. Demi negara ini dan agama yang aku anuti yakni ISLAM, aku sanggup bermandi darah demi menghalang cita2 rakus PR dan rakyat yang tak pernah puas hati dengan apa yang ada sekarang dan telah disediakan. LGBT adalah satu usaha menghapuskan Kesucian Islam di Negara ini. Mereka cuba menyemarakan api permusuhan di antara orang2 melayu yang beragama Islam tapi Islam pada dasar tapi pada hati, menyokong LGBT....Dasar munafik!

Anonymous said...

Saya pun sanggup mati demi negara Malaysia dan agama Islam.. jangan harap PR boleh menawan putra jaya... kami semua mendukung kepimpinan DS najib...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.