Friday, April 27, 2012


Ni yang Nik Aziz suka sangat..sebab tu dia kata wajib hadir Beershit 3.0..supaya ahli-ahli PAS boleh cuci mata...


**Opppsss...jangan sampai Mat Sabu accident sudah bila tengok tetek ni...nanti tak pasal-pasal polis dipersalahkan lagi..

9 comments:

pisau said...
This comment has been removed by the author.
MPP said...

Lambat lepa tengok nenen.., teruih dia zoom... Memang blogger nenen sungguh... Hahahahaha...

Empayar Pemuda said...

ahahaha..lalala..

pisau said...

ni la mentaliti umno..pantang tengok gebu ..terus zoom!

Empayar Pemuda said...

kuning kan lucah...putih tu bersih...hahahaha

Anonymous said...

Apa yang dirasai oleh puak pas yg demo di masjid nabawi tu? Sure frust tak dapat join kat kl punya. Sini happening!

Anonymous said...

pisau suke la tu...siap pic tu buh bawah bantal..hahahaha

Bollywood Girls said...

Hot visit

Priyanka Chopra Promotes Teri Meri Kahaani Pics

Anonymous said...

Empayar Pemuda .. or whatever shit ur name is .. u are an idiot .. no critical thinking at all .. SHAME ON YOU FOR HAVING THIS WEBSITE!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.