KERANA TAKSUB YANG TERLAMPAU..BENDERA PAS DIJADIKAN SEJADAH UNTUK BERSOLAT...


Lihat..bertapa taksubnya puak-puak ni nak masuk syorga yang dijanjikan oleh Nik Aziz...sehinggakan sanggup beralaskan bendera PAS sebagai sejadah untuk menunaikan solat..
Sesetengah pihak yang taksub di dalam Pas sengaja menyamakan parti itu sebagai sebuah agama supaya ia dapat diletakkan dalam jajaran hati manusia.
Beliau berkata, dengan cara itu ia akan membuatkan pengikutnya bersikap fanatik serta takut untuk berbeza pendapat dengan pemimpin mereka kerana khuatir tindakan itu boleh membuatkannya terkeluar daripada agama.
“Pas hanyalah sebuah parti politik dan dakwaan yang mengatakan Pas setaraf dengan agama hanyalah sebagai usaha menjadikan pengikutnya sebagai fanatik kepada parti dan sekali gus takut untuk berbeza pendapat dengan ketua mereka kerana bimbang akan terkeluar daripada ajaran agama Islam.- Hasan AliKERANA TAKSUB YANG TERLAMPAU..BENDERA PAS DIJADIKAN SEJADAH UNTUK BERSOLAT... KERANA TAKSUB YANG TERLAMPAU..BENDERA PAS DIJADIKAN SEJADAH UNTUK BERSOLAT... Reviewed by Empayar Pemuda on 5:48 PM Rating: 5

3 comments:

  1. kalu mapuh ni terus masuk surga hamPAS tanpa hisab...pundek luu nik najis.

    ReplyDelete
  2. orang pas pijak bendera pas lantak lah ,jangan org umno yg pijak boleh jadi perang dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. apa masalahnya...janji bersih...kalau BN nak buat...boleh juga....ini pun ISU ker?

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.