Wednesday, April 4, 2012


Lihat..bertapa taksubnya puak-puak ni nak masuk syorga yang dijanjikan oleh Nik Aziz...sehinggakan sanggup beralaskan bendera PAS sebagai sejadah untuk menunaikan solat..
Sesetengah pihak yang taksub di dalam Pas sengaja menyamakan parti itu sebagai sebuah agama supaya ia dapat diletakkan dalam jajaran hati manusia.
Beliau berkata, dengan cara itu ia akan membuatkan pengikutnya bersikap fanatik serta takut untuk berbeza pendapat dengan pemimpin mereka kerana khuatir tindakan itu boleh membuatkannya terkeluar daripada agama.
“Pas hanyalah sebuah parti politik dan dakwaan yang mengatakan Pas setaraf dengan agama hanyalah sebagai usaha menjadikan pengikutnya sebagai fanatik kepada parti dan sekali gus takut untuk berbeza pendapat dengan ketua mereka kerana bimbang akan terkeluar daripada ajaran agama Islam.- Hasan Ali3 comments:

Anonymous said...

kalu mapuh ni terus masuk surga hamPAS tanpa hisab...pundek luu nik najis.

Anonymous said...

orang pas pijak bendera pas lantak lah ,jangan org umno yg pijak boleh jadi perang dibuatnya.

Anonymous said...

apa masalahnya...janji bersih...kalau BN nak buat...boleh juga....ini pun ISU ker?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.