KENYATAAN PALING BODOH DAN KELAKAR DUBUAT OLEH NASRUDIN HASSANEP agak tertarik dengan kenyataan yang dibuat oleh Ketua Pemuda PAS dalam Harakah..."PAS pakar demonstrasi, jamin Bersih 3.0 aman"..Aman?? EP nak tanya bagaimana Nasrudin boleh jamin aman sedangkan Bersih 3.0 belum berlaku...

PAS ada sijil ISO ke yang boleh jamin aman? Sijil yang mengesahkan PAS telah mematuhi segala piawaian yang telah ditetapkan bagi memastikan setiap demonstrasi yang dihadiri PAS akan berjalan dengan aman...Kalau ada sijil ni barulah boleh kata dijamin AMAN....

Cuba lihat apa yang Presiden PAS seru pada ahli-ahlinya ada apakah jaminan Hadi Awang dalam Bersih 2.0..


Petikan dari kenyataan Hadi Awang menerusi blog rasminya..

Menurut Abdul Hadi, perhimpunan tersebut mempunyai tujuan yang amat murni dan perlu disokong oleh semua pihak serta dijamin aman sesuai dengan matlamatnya yang murni.

Jom kita lihat apa yang terjadi dalam video dibawah ini pula..Apa sudah jadi dengan jaminan aman Hadi Awang selaku Presiden PAS dalam Bersih 2.0..Jika kita lihat apa yang berlaku dalam video diatas ternyata Hadi Awang berbohong pada rakyat..Yang memulakan lag provikasi dalam video tersebut dimulakan oleh ahli PAS...Ada tak Hadi Awang minta maaf pada rakyat Malaysia kerana berbohong? sebaliknya PAS menyalahkan pihak PDRM dan menuduh mereka memulakan provokasi...

Dan kali ini Ketua Pemuda PAS pula yang cuba untuk memberi jaminan bahawa Bersih 3.0 akan berjalan secara aman...Sudah-sudah la nak menipu rakyat...EP rasa rakyat pun dah meluat dengan pembohongan demi pembohongan yang dibuat oleh PAS...

PAS meletakkan objektif 'aman' dalam setiap himpunan yang dianjurkan dan disertai.
Ketua Dewan Pemuda PAS Malaysia, Nasrudin Hassan (gambar) berkata, PAS sangat berpengalaman dalam menganjurkan dan mengawal perhimpunan tanpa menyebabkan kacau bilau.
"PAS bersama Pakatan Rakyat bukan sekali menganjurkan dan menyertai perhimpunan tapi kita sangat berpengalaman dan berkepakaran dalam perkara ini.
"Objektif utama kita dalam setiap perhimpunan ialah keamanan," kata beliau kepada Harakahdaily hari ini.
Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Hussein bahawa peserta 'Duduk Bantah' mesti memastikan perhimpunan tidak menyusahkan orang ramai.
Nasrudin juga berkata, sekiranya Pakatan Rakyat berniat membuat huru-hara, mereka tidak akan menuntut penambahbaikan pilihan raya.
"Bersih 3.0 merupakan kemuncak kepada tuntutan reformasi pilihan raya.
"Kalau kita mahu mencetuskan huru-hara, kita tak akan tuntut reformasi pilihan raya. Tapi kita menuntut pilihan raya yang bersih dan adil. Itu termasuk dalam demokrasi," katanya.
Beliau memberi jaminan 'Duduk Bantah' kan berlangsung aman sekiranya tiada sebarang provokasi daripada pihak polis dan pihak yang tidak bertanggungjawab.
"Seperti himpunan Mansuhkan PTPTN anjuran mahasiswa, ia berjalan aman sebab tiada siap mengganggu," katanya.
Justeru katanya, pemuda PAS akan bertemu dengan pihak polis beberapa hari sebelum 'Duduk Bantah' bagi meminta kerjasama mereka.
"Beberapa hari sebelum perhimpunan pada 28 April, pemuda akan bertemu dengan pihak polis meminta mereka menjaga keamanan," katanya. - Harakah
KENYATAAN PALING BODOH DAN KELAKAR DUBUAT OLEH NASRUDIN HASSAN KENYATAAN PALING BODOH DAN KELAKAR DUBUAT OLEH NASRUDIN HASSAN Reviewed by Empayar Pemuda on 8:08 AM Rating: 5

2 comments:

 1. Pakar demonstrasi ke atau pakar jadi BAPAK PENGEMIS????

  ReplyDelete
 2. Mengikut ajaran PAS, demonstrasi sepertimana juga menipu, khianat & kaunseling-bini-orang-jam-3-pagi adalah satu ibadah.

  Junjungan kita-Nabi Nik Aziz a.s bersabda " Demonstrasi adolah ibadah, seghopo denge semaye 5-waktu jugok. Kito duk semaye limo kali saghi tu kita berdemonstrasi kepada Allah s.w.t..bla bla bla".

  Bukti:
  http://www.youtube.com/watch?v=MfRlBMSFeU4

  Maka menjadi tanggungjawab kita penganut2 agama PAS bakal penghuni syurga agar berdemonstrasi menentang kerajaan Islam yang sedia ada.

  Allahuakbar!x3

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.