Thursday, April 19, 2012Saksikan video ucapan pertama Anwar Ibrahim selepas keluar dari penjara.Betapa bersihnya wajahnya ketika itu setelah mendapat kifarah.

Namun selepas keluar penjara, Anwar Ibrahim kembali dengan perangai lamanya yang biseksual. Lelaki perempuan dia sapu sampaikan wajahnya dari putih bersih masa keluar penjara menjadi wajah seperti ini.


Walaupun masih putih tapi tak bersih, dah takde nur macam video di atas.

Lagi satu, dalam video tu Anwar Ibrahim cuba ambil hati PAS. Belajar pakai kopiah walaupun tak betul. Bila mulakan ucapan, sebut nama-nama pemimpin PAS seperti Hasan Ali dan Haron Din.

Itu dulu. Sebelum Anwar mengaktifkan parasit-parasitnya dalam PAS. Kalau dulu Anwar melukut di tepi PAS, kini PAS yang melukut di tepi Anwar. Sebab PAS sendiri dah dikuasai oleh orang-orang Anwar.

*Kesian Hasan Ali. Masa Anwar baru keluar penjara, dialah orang yang Anwar cari. Bila dah berkuasa, dibuang jauh-jauh. Habis madu, sepah dibuang. - MyMassa..


**laa..muka Anwar ni bukan muka seks ke...dulu, kini dan selamanya....

2 comments:

Anonymous said...

Walaupun nampak bersih tapi muka kelentong tu masih ada. Muka miang pun ada.

Anonymous said...

muka syaitan cam nilah ikon nya

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.