Thursday, April 5, 2012


Ibu kepada adik Nur Farrahin yang baru meninggal dunia pada 28 Mac 2012 yang lalu akibat kemalangan jalan raya merayu pada sesiapa yang mempunyai kepakaran dalam mengodam akaun Facebook supaya dapat menutup akaun Facebook anaknya. Khabarnya ibu arwah telah bermimpi yang roh arwah tidak tenang di sana kerana banyak gambar-gambar yang dimuatnaik dalam akaun Facebooknya tidak menutup aurat...

Ini akaun Facebooknya..KLIK SINI..Kepada sesiapa yang mempunyai kepakaran untuk godam akaun Facebooknya..silalah berbuat demikian agar rohnya akan tenang disana..

Email Nur Farrahin – nur_farrahien@yahoo.com


27 comments:

moteto said...

https://www.facebook.com/help/?faq=265593773453448

Delete akaun FB org yang dah mati..tak payah hack2..

ikmal kamil said...

insyaallah sya cuba apa yg sya boleh bantu..

Anonymous said...

Meh aq wat kn.. aq try jew

Anonymous said...

semoga Roh nya aman...comey orgnya

Anonymous said...

dalam pc tu mesti ada data email, recovery password email tu, bila ada password email leh login email, dari email leh masuk FB pastu delete gambar dia dalam tu.

Anonymous said...

dunia ini hanya sementara saja, ajal xkira tua atau muda semua boleh dijemput selalu, ingat lah walaupun cantik mana pun rupa itu adalah hak nya , kepada nya akan dikembalikan, usahlah paparkan pic yg xmenutup aurat jika guna fb, semoga ini sebagai pengajaran dan renungan kita semua, alfatihah untuk aruah.

Anonymous said...

#mkck scan death cert.
>upload kt deceased users Special request.
$Settle.

Anonymous said...

LEBIH MUDAH GUNA FB HELP

Anonymous said...

lom delete lgi kan??cpat2 la deltekan..
.

Anonymous said...

sy nk hack fb neyh cmner klau da ad org kcau dan tukar bnyk kali password fb nyer....haduih...kpd sape2 yg ad password tu,sila bgi tau yerr....sbb nk memudahkan urusan untuk ibu arwah..

Anonymous said...

cube klik link ni, mungkin bule membantu. http://wakluuu.blogspot.com/2012/03/cara-memadamkan-akaun-fb-saudara-yang.html?spref=fb

Anonymous said...

saya rasa dah tak ade fb arwah dah

Anonymous said...

alhmdlilah da xde fb arwah..

Anonymous said...

fb arwah da xde, jdkan pengajaran utk yg lain

Anonymous said...

klu betul dh x dew alhamdulillah...smga rohnya pergi dgn aman...pengajaran bt yg masih hidup.. renung2kanlah,,,al-fatihah bt arwah....

Anonymous said...

AL FATIHAH buat aruah...dan kepada semua pengguna fb marilah kita sedekahkan al Fathah .semoga rohnya tenang disana...

Bollywood Girls said...

Lebih 18 + panas menunjukkan di sini

Mrinalini Sharma Photo Gallery

robertocarlos said...

begitu juga cerita2 yg tak elok dan gambar2 porno superimpose yg banyak bersepah dlm blogger2 umno.. kalau tetiba mati kene lenyek treler, dah la tak sempat nak tobat, nak minta maaf lagi la.. last2 masuk kubur elok sikit je dari kapir.. baik jd tapir, takde dosa..

robertocarlos said...

http://simplebisnes.com/Danisanin

Anonymous said...

kat sini pon ade, cara tutup http://downloadpelbagai.blogspot.com/2012/08/cara-tutup-akaun-facebook-orang-yang.html

Anonymous said...

Kpd admin blog ini ....kenapa letak gambar yg lucah dlm byk rencana disini...sbg seorg wanita saya rasa sgt kecewa.Penglihatan itu senjata iblis...x pasai2 visitors yg nk baca blog ni terlihat gamba2 yg tidak sepatutnya. Mungkin pihak admin tidak merasa sensitif kerana gamba2 wanita yg lucah itu bukan adik2, kakak2, makcik2 atau ada pertalian darah tapi atas dasar menjaga maruah kaum wanita diminta lakukan perubahan. Tak payah tarik traffic dgn memancing gambar tp boleh reka tajuk yg baik punya asalkan bukan berunsur penipuan atau fitnah dan yang sewaktu dengannya.

TQ

Membantu memperkasakan imej kaum wanita.

Amin said...

robertocarlos

Hang ni agak-agaklah. Dalam perkara macam ni pun nak buat fitnah dan ambil kesempatan.

Kalau dah kufur, janganlah jadi manusia yang kurang ajar. Urusan dunia akhirat umat Islam kami yang sama-sama tanggung.

Lebai Aliff

Anonymous said...

Cakaplagh apa sahaja BN jauh di hati.

Abdullah Muda said...

Dah terpadam punnn ....

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous said...

Facebook dia sudah expired.

rozlah koman said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.