HOT : VIDEO YANG PENUH KONTROVERSI...SIAPA NAK JAWAB??


Anda lihat video di bawah dan perhatikan gelagat lelaki yang berbaju kuning itu.

Kita mahu kepastian sama ada lelaki yang bersekongkol dengan pelajar demo itu seorang Islam kerana gelagatnya semasa 'bersembahyang jemaah' begitu meragukan.

Lihat di bawah :

HOT : VIDEO YANG PENUH KONTROVERSI...SIAPA NAK JAWAB?? HOT : VIDEO YANG PENUH KONTROVERSI...SIAPA NAK JAWAB?? Reviewed by Empayar Pemuda on 4:07 PM Rating: 5

7 comments:

  1. Amat amat malang umat melayu Islam di peralat pemimpin KOTE Bengkok.

    ReplyDelete
  2. mmg cipai..dia tu bersih ke? ada cuci buntut tak tu...weiii korang harus rasa malu laaa...

    ReplyDelete
  3. nak kata apa bro...

    owner kote bengkok lepas liwat bleh semayang tobat sama2 dgn couple dia..

    setakat perlekehkan solat apa dia kisah...

    pejuang hamas...

    ReplyDelete
  4. Haprak punya orang, diperalatkan dan dipersendakan oleh orang kafir.
    Insaf dan bertaubatlah. Jangan letak otak dikepala lutut. Nama saja pelajar Universiti tetapi pemikiran basi. Mereka-mereka ini semua tidak layak beri apa-apa jawatan pun di sektor awam dan swasta. Sebab tak pakai otak dengan baik. Nanti menyusahkan pihak pengurusan.

    ReplyDelete
  5. hampagas.. macam la kononnya nk tunjuk dia support smua orang punya agama..

    ReplyDelete
  6. Laa... kan dia bukan islam... hukum dia tak sama dengan orang islam...dia nak ikut orang islam sembahyang tu pun mujur.. doakan jela moga Allah beri hidayah pada dia...

    bangang punyer admin...

    ReplyDelete
  7. sapa yg komen nh semua bodoh. tgk video dah menilai smpai memaki. betol lah org kata, org melayu especially org islam nh mmg hati busuk mmg ramai. nmpk luaran lain sikit dari melayu, nak maki hamun, nak herdik mcm2. nnt 1 hari nnt org tgk muka korang yg mana muka mcm india, pastu kata korang p sembah berhala baru korang nak pikir. semua yg komen nh semua bodoh. suka menilai org dari 1 sudut shj.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.