Sunday, April 22, 2012


Perghh..tajuk entri ni pun sudah cukup bahaya...macam nak mintak pelempang free jek dari perempuan-perempuan yang masih ada dara nie, huhuhu..Jangan marah dowh..tengok dulu video ni..then baru judge..biasa ler..tajuk mesti mau gempak...hehehehe....

Apa-apa pun..EP respect budak perempuan ni dowh...berani giler dan yang paling penting..bertempat..dia ada point...tak macam budak SMM yang bodoh tu..berani saja tapi malangnya tak bertempat...mereka masih tak sedar yang mereka dipergunakan oleh puak-puak pembangkang untuk kepentingan politik..


so EP nak share video ni pada wanita-wanita yang berada di luar sana...betul ke kalau lu ada dara kira lu ni kolot??? lu fikirlah sendiri...

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.