HOT VIDEO : SIKAP KURANG AJAR MAT SABU TERHADAP PEKERJA DBKL YANG MENJALANKAN TUGAS...


Anda lihatlah video dibawah ini dan anda nilailah sendiri bagaimana penyokong-penyokong pembangkang yang diajar kurang ajar oleh pemimpin-pemimpin mereka.

Kita semua boleh jangka apa yang akan terjadi kepada negara kita jika ditakdirkan mereka memerintah negara kelak.

Pegawai-pegawai DBKL yang menjalankan tugas sepertimana yang diamanahkan kepada mereka diherdik, dicaci dan dihina oleh juak-juak pembangkang hanya semata-mata kerana mereka menjalankan tugas sepertimana yang diperuntukan oleh undang-undang. 


Tidak cukup dengan penyokong yang mengherdik,mencaci dan menghina kakitangan-kakitangan DBKL datang pula Timbalan Presiden Parti Islam mengherdik kakitangan DBKL. Kalau diri sendiri tidak boleh tunjuk contoh yang baik bagaimana orang nak respek. Bila kalah pilihanraya SPR yang disalahkan. 


Sumber : RBF Online HOT VIDEO : SIKAP KURANG AJAR MAT SABU TERHADAP PEKERJA DBKL YANG MENJALANKAN TUGAS... HOT VIDEO : SIKAP KURANG AJAR MAT SABU TERHADAP PEKERJA DBKL YANG MENJALANKAN TUGAS... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:03 AM Rating: 5

6 comments:

 1. "Molek" lagi "berbudi bahasa" zombie di dataran merdeka tu.. ikut akhlak sapa eh?

  ReplyDelete
 2. penyokong komunis ni memang haramjadah

  ReplyDelete
 3. Mat SabuTOH!!!!

  ReplyDelete
 4. Penyokong tegar Parti Rakus kata tunjukan undang-undang mana yang tidak boleh tidur atas padang...undang-undang manusia yang normal memang tidak mahu tidur atas padang tetapi undang-undang haiwan memang mengalakan supaya tidur atas padang...memang selayak nya mereka itu anjing -anjing liar bekeliaran tidur diatas padang Dataran itu.

  ReplyDelete
 5. mah...mah punye melekap bau kt muke abg....

  ReplyDelete
 6. kepada dbkl dan penguatkuasa lain belasah je bapak komunis moden tu

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.