HOT : SIAPA YANG TIKAM BLAKANG??ANWAR ATAU AHLI PAS YANG MENGEDAR CD LUCAH ANWAR SEMASA CERAMAH....??


Dikatakan, sebahagian ahli PAS yang tidak berpuas hati dengan kenyataan Al Juburi menyokong keselamatan Israel telah bertindak mengedarkan salinan video seks Al Juburi bersama China Doll pada setiap sessi ceramah yang diadakan.

Antara ceramah PAS di mana kejadian mengedarkan CD lucah ini di dakwa berlaku ialah di Kemaman pada 10 Feb 2012, Sg, Rokam, Perak pada 25 Mac 2012 dan terbaru ceramah PAS di Kg Razali, Kuantan pada 31 Mac 2012.

Kes ini dikesan oleh juak PKR yang dikerah membantu penganjuran ceramah tersebut.  Walaupun sudah dimaklumkan kepada pihak penganjur, tapi tidak ada tindakan susulan yang dibuat, mencetuskan rasa tidak puas hati juak terbabit.

Setelah disiasat, pengedaran video seks ini dikatakan ada kaitan dengan rasa tidak puas hati ahli-ahli PAS berhubung dengan kenyataan Al Juburi dalam satu temubual dengan akhbar The Wall Street Journal (TWSJ) pada Januari 2012 mengenai ‘melindungi keselamatan Israel’ yang turut disokong pemimpin tertinggi PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat.


Tindakan ahli PAS itu ternyata tidak disenangi blogger penjilat Al Juburi apabila mengeluarkan entri bertajuk "Video Seks : PAS Usah Tikam PKR Dari Belakang" SETERUSNYA


HOT : SIAPA YANG TIKAM BLAKANG??ANWAR ATAU AHLI PAS YANG MENGEDAR CD LUCAH ANWAR SEMASA CERAMAH....?? HOT : SIAPA YANG TIKAM BLAKANG??ANWAR ATAU AHLI PAS YANG MENGEDAR CD LUCAH ANWAR SEMASA CERAMAH....?? Reviewed by Empayar Pemuda on 9:43 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.