HOT : LAGI KISAH GRO CHINA DISINI...


GEORGE TOWN — Tiga belas wanita rakyat asing yang bekerja sebagai gadis pelayan pelanggan (GRO) ditahan dalam serbuan di pusat karoake dekat Pulau Tikus di sini awal hari ini.
Timbalan Penolong Pengarah Imigresen (I) negeri, Abdul Rahman Hassan berkata, mereka yang ditahan dalam sebuan pada pukul 2 pagi itu terdiri daripada 12 rakyat China dan seorang wanita Vietnam.
Kesemua wanita berusia antara 20 dan 40 tahun itu didapati menyalahguna pas lawatan sosial, katanya ketika dihubungi di sini hari ini.
Beliau berkata, polis terpaksa memecah pintu premis yang terletak dalam sebuah pusat beli belah itu apabila penjaga bangunan enggan memberi kerjasama.
"Ketika serbuan, wanita-wanita terbabit cuba melarikan diri melalui laluan rahsia tetapi gagal kerana seluruh tempat itu telah dikepung,” katanya.— BERNAMA
**Patutla penduduk cina makan bertambah di Pulau Pinang...rupa-rupanya di import dari China..Cekap betul Guan Eng..kiri dia makan..kanan pun dia makan...

HOT : LAGI KISAH GRO CHINA DISINI... HOT : LAGI KISAH GRO CHINA DISINI... Reviewed by Empayar Pemuda on 3:09 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Ingat Pas ingat bini banyak dan ubat kuat dalam Haramjadahkah

    ReplyDelete
  2. kalaulah dap memerintah malaysia lagi meriah alah agaknya dan muncah lah kita dgn gro dari cina ni. Bayangkanlah 5% dari 2 bilion amoi cina diangkutnya ke malaysia kaya raya le pkr dan pas kawan seperjuangannya aduh bilale akan dapat merasainya gogogogogo harimau go.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.