Saturday, April 28, 2012


Hahaha...padan muka Adam Adil..Ingatkan kebal..rupa-rupanya tidak..Buktinya, Adam Adli dan kengkawan beliau terpaksa berlari untuk mendapatkan rawatan selepas terkena tembakan gas pemedih mata..
Tahniah PDRM kerana berjaya menghalang perusuh-perusuh ini daripada menjejaki kaki di mereka di Dataran Mereka..

14 comments:

Anonymous said...

kasi mampus je kat tepi jalan

Anonymous said...

Kebal?salah tu....BEBAL.

Anonymous said...

tembak je gas tu dalam mulut dia.

Anonymous said...

Padan muka.. merah mata dah macam drakula...

Anonymous said...

patutnya buat dia sampai dapat gelaran syahid.

Anonymous said...

Adam Adli ...patut mampus masa emaknya melahirkan. tapi dr di hosptal kerajaan yang menyambut bayi itu. Sekarang sihat..dan menentang kerajaan. Patut kamu mampus waktu lahir lagi . Membawa bencana pada manusia lain

Anonymous said...

anon 7:19. kau tak kesian kat Adam ke? senang senag nak tembak dlm mulut dia. Patutnya tembak dalam jubor dia

Anonymous said...

medical team kerajaan ke tu yg beri rawatan? biarkan ajer,biar mampus.kalau nak rawatan pergilah klinik swasta

Anonymous said...

ketawa kan dia kawan kawan,kakakakakakakakakakakak

Anonymous said...

budak sialannn

Anonymous said...

berlakon aja tak.bak kata kekawan minum secawan mabuk sebotol.kan adam ni pelakon terhandal masa kini.

Anonymous said...

tahniah , pihak polis kerana berjaya menjalankan tugas dengan baik

Anonymous said...

adam cm puki mak...

Anonymous said...

Adam adli ...?tengok muka pn dh mcm gampang

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.