HOT 18SX : PATUNG SEKS INI DAPAT PERMINTAAN MELAMPAU-LAMPAU...


Tahukah anda antara syarikat yang paling cepat mencatatkan keuntungan dan berkembang di China adalah syarikat pembuat anak patung seks? Mungkin ia kedengaran seperti satu fakta yang karut, tetapi itulah hakikatnya.

Permintaan ‘melampau-lampau’ daripada penggemar alat permainan ini dari seluruh dunia telah membuatkan syarikat Ningbo Yamei yang terletak di wilayah Zhejiang mencatat keuntungan dan prestasi luar biasa di negara komunis tersebut.

Dari hanya sebuah syarikat kecil, kini Ningbo Yamei berjaya menjual lebih 50,000 anak patung seks tahun lepas. Purata harga anak patung ini ialah kira-kira RM57 sebuah. Kira-kira 15 peratus daripada produk mereka dieksport ke luar negara seperti Jepun, Korea dan Turki.

Ternyata manusia semakin gila dan obses dengan seks sehinggakan anak patung pun boleh jadi alat pemuas hawa nafsu. Yang pasti, selagi manusia semakin ‘gila’ dengan perbuatan tersebut, syarikat seperti Ningbo Yamei akan terus ‘gila’ mencatatkan keuntungan!
HOT 18SX : PATUNG SEKS INI DAPAT PERMINTAAN MELAMPAU-LAMPAU... HOT 18SX : PATUNG SEKS INI DAPAT PERMINTAAN MELAMPAU-LAMPAU... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:02 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.