Tuesday, April 10, 2012


GEORGETOWN : Segelintir golongan minah kilang terutama wanita warga asing dikesan turut mencari rezeki dengan menjadi ‘Marka Ekspres’ kepada lelaki yang dahagakan belaian kasih sayang.

Mereka yang didakwa bijak bermain kata-kata didakwa menipu mangsa untuk mencari wang mudah bagi menampung kos kehidupan di negara ini.
Golongan itu yang bekerja sebagai operator kilang di sekitar negeri ini dikatakan sengaja ‘memasang’ ramai teman lelaki semata-mata kerana mahukan wang lebih.

Bermodalkan rupa paras yang agak menarik, mereka dikatakan bijak menipu mangsa dengan hanya menabur janji dan cinta palsu sebelum membuat pelbagai alasan semata-mata mahukan wang.

Difahamkan, golongan itu mencari mangsa mereka melalui laman sembang sosial atau di kelab hiburan sebelum memasang jerat selepas mengenali lelaki yang mahu dijadikan mangsa. - HMetro

1 comments:

Anonymous said...

selalunya pompuan mcm ni akan diseruh tungging dulu...

lepas disodok bagi skit duit pastu delate terus no fon...

ni la yg dikatakan pantat wakaf...

betina mcm ni mau dok kena roket ramai2 saja...

pompuan model ni disayangi oleh ad dajjal...

pejuang hamas...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.