GEMPAR : DIRANTAI 6 TAHUN KERANA DIRASUK JIN WANITA....


MEKAH – Seorang pemuda Arab Saudi berumur 29 tahun yang dikenali sebagai Turki dirantai di tingkat bawah tanah apartmen selama lebih enam tahun kerana bapanya percaya dia dirasuk oleh jin perempuan yang jahat.

“Apabila dia cergas, dia menggigil dan seluruh tubuhnya bergerak-gerak manakala matanya menjadi putih,” kata bapanya.

“Malah, suara seorang wanita boleh didengari datang daripada dirinya,” tambahnya. Turki tinggal di sebuah bilik kecil, aparmen di ruang bawah tanah dengan ibunya.


Pada mulanya, bapanya berkata, dia telah membawa anaknya menemui beberapa orang alim tempatan untuk membantu memulihkan anaknya itu.

“Namun, kebanyakan alim ulama itu dilanda ketakutan selepas satu suara wanita yang keluar daripada tubuh anaknya itu memberitahu dia ialah jin wanita dan tidak ada seorang pun yang boleh mengeluarkannya kecuali Turki meninggal dunia,” kata bapanya.

Seorang guru agama menasihatkan bapa pemuda itu supaya merantai anaknya di tangan dan kaki manakala ayat suci al-Quran dibacakan untuknya.

Seorang aktivis hak asasi manusia, Profesor Muhammad Al-Suhaili berkata, Tukri tidak tahu apa yang berlaku di sekelilingnya.

“Dia (Turki) tidak boleh makan, minum atau menggunakan tandas tanpa bantuan orang lain,” kata profesor syariah itu.

Menurutnya, apabila ayat-ayat suci al-Quran diperdengarkan, Turki akan berasa terkejut sehingga dia hampir terjatuh dari katilnya.

Profesor itu meminta kerajaan Arab Saudi memberi bantuan kepada keluarga pemuda tersebut yang miskin.
GEMPAR : DIRANTAI 6 TAHUN KERANA DIRASUK JIN WANITA.... GEMPAR : DIRANTAI 6 TAHUN KERANA DIRASUK JIN WANITA.... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:59 PM Rating: 5

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.