GEMPAR : ANWAR TERKEDU MENDENGAR UCAPAN AARON AZIZ...

Tahniah Aaron Aziz kerana berjaya merangkul gelaran Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian...





Kemanangan ini sekaligus telah membuatkan Anwar cemburu gila pada Aaron Aziz...Mau tak cemburu sebabnya dalam ucapan aaron Aziz tadi dia sebut....Terima kasih 1Malaysia!..hahahahaha..


Tahniah juga pada penerima-penerima anugerah yang lain...yang tak menang tu..lain tahu cuba lagi...
GEMPAR : ANWAR TERKEDU MENDENGAR UCAPAN AARON AZIZ... GEMPAR : ANWAR TERKEDU MENDENGAR UCAPAN AARON AZIZ... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:30 AM Rating: 5

13 comments:

  1. yeih.... aaron aziz memang sangat handsome hahahaha.
    1 Malaysia!!!

    ReplyDelete
  2. takkan itu pun nk di politik kus kan???

    ReplyDelete
  3. tu la aku cakap..blogger ni blogger bodoh...habis semua nak kaitkan dengan politik..oii babi! pegi tutup la blog sampah kau ni...blog bodoh macam ni la yg buat orang nyampah dgn BN....pegi mampus la kau...empayar pemuda konon...jangan guna nama pemuda la sial! pemuda takde la sampah macam kau!

    ReplyDelete
  4. geng2 ni pemuja artis... biase la...

    ReplyDelete
  5. Dah statement tu betol...kenapa nak marah2 pulak..

    ReplyDelete
  6. dia mmg ada ckp mcm tu... so apa yg korang bising2 ni? ada masalah ka? ok la tu terima kasih 1 malaysia ... hahahhaha

    ReplyDelete
  7. pencacai2 marah hahaha org punya blog suka hati nak tulis apa

    ReplyDelete
  8. suka ati je kata orang bodo,bila dah terlebeh cerdek tu lah jadinya.Macam ada orang cakap penyokong BN Bodoh!apa dgn sokong pembangkang jadi cerdeklah konon!BANGGA DGN SLOGAN 1MALAYSIA!!!!

    ReplyDelete
  9. Balachi2 pembangkang ni kuat mencarut perkataan babi lah...sial lah. Bawa mengucap. Ni kalo dah memerintah..mana2 rakyat minta bantuan mesti kena maki ni.

    ReplyDelete
  10. org BN kalau bodoh tak la memerintah malaysia...yg BODOH la yg dok cakap pandai aja:-"

    apa pon takdak..GAJI mau lebih..keja malas..suh la BAPAK kau bertanding jadi PM MALAYSIA....

    ReplyDelete
  11. BRO kalau BOLEH POP UP LIKE FACEBOOK ni buang NAK BACA GUNA PHONE SUSAH..tk leh padam..SEMAK

    ReplyDelete
  12. hahahha elek2.....suadara....mende mcm neyh pon nak kecoh ke......

    ReplyDelete
  13. yang marah2 tu naape la..jgn le baca hahahahah..tuan punya blog...teruskannnnnnnnnnnn brrroooooooo
    ada citer sondol blkg lg baik...puak2 dia org ni suka citer gt...kah kah kah

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.