Monday, April 9, 2012

Tahniah Aaron Aziz kerana berjaya merangkul gelaran Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian...





Kemanangan ini sekaligus telah membuatkan Anwar cemburu gila pada Aaron Aziz...Mau tak cemburu sebabnya dalam ucapan aaron Aziz tadi dia sebut....Terima kasih 1Malaysia!..hahahahaha..


Tahniah juga pada penerima-penerima anugerah yang lain...yang tak menang tu..lain tahu cuba lagi...

13 comments:

Anonymous said...

yeih.... aaron aziz memang sangat handsome hahahaha.
1 Malaysia!!!

Anonymous said...

takkan itu pun nk di politik kus kan???

Anonymous said...

tu la aku cakap..blogger ni blogger bodoh...habis semua nak kaitkan dengan politik..oii babi! pegi tutup la blog sampah kau ni...blog bodoh macam ni la yg buat orang nyampah dgn BN....pegi mampus la kau...empayar pemuda konon...jangan guna nama pemuda la sial! pemuda takde la sampah macam kau!

Anonymous said...

geng2 ni pemuja artis... biase la...

Anonymous said...

Dah statement tu betol...kenapa nak marah2 pulak..

Anonymous said...

dia mmg ada ckp mcm tu... so apa yg korang bising2 ni? ada masalah ka? ok la tu terima kasih 1 malaysia ... hahahhaha

Anonymous said...

pencacai2 marah hahaha org punya blog suka hati nak tulis apa

Anonymous said...

suka ati je kata orang bodo,bila dah terlebeh cerdek tu lah jadinya.Macam ada orang cakap penyokong BN Bodoh!apa dgn sokong pembangkang jadi cerdeklah konon!BANGGA DGN SLOGAN 1MALAYSIA!!!!

Anonymous said...

Balachi2 pembangkang ni kuat mencarut perkataan babi lah...sial lah. Bawa mengucap. Ni kalo dah memerintah..mana2 rakyat minta bantuan mesti kena maki ni.

Anonymous said...

org BN kalau bodoh tak la memerintah malaysia...yg BODOH la yg dok cakap pandai aja:-"

apa pon takdak..GAJI mau lebih..keja malas..suh la BAPAK kau bertanding jadi PM MALAYSIA....

Anonymous said...

BRO kalau BOLEH POP UP LIKE FACEBOOK ni buang NAK BACA GUNA PHONE SUSAH..tk leh padam..SEMAK

Anonymous said...

hahahha elek2.....suadara....mende mcm neyh pon nak kecoh ke......

Anonymous said...

yang marah2 tu naape la..jgn le baca hahahahah..tuan punya blog...teruskannnnnnnnnnnn brrroooooooo
ada citer sondol blkg lg baik...puak2 dia org ni suka citer gt...kah kah kah

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.