AZMIN LEBIH RELA TUNDUK PADA MAYAT TBH DARIPADA HORMAT MAJLIS RAJA??"Tindakan hipokrit yang bermain dengan isu perkauman” kata SD Johari Yassin, bekas Setiausaha Angkatan Muda Keadilan ketika membandingkan perwatakan Azmin Ali Timbalan Presiden PKR ketika menghadiri dua majlis berbeza, iaitu Majlis Raja-Raja Melayu (2012) dan Majlis Penghormatan Terakhir, Teoh Beng Hock (2009).

Berkenaan dengan kelakuan Azmin dalam Majlis Istiadat pertabalan Yang Dipertuan Agong XIV, Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah yang dilaporkan biadap oleh seorang petugas perubatan, Dr Rahman Kadir, SD Johari berkata ia merupakan manifestasi spontan yang mencerminkan hala tuju parti tersebut.


“Itu manifestasi spontan yang memcerminkan sikap ahli dan hala tuju parti yang tidak menghormati institusi raja-raja Melayu.

“Sikap mereka menzahirkan tingkah laku, percikan-percikan awal ke arah agenda yang lebih besar,”katanya.

Ketika membandingkan dengan kehadiran Azmin dalam Majlis Penghormatan Terakhir, mendiang Teoh Beng Hock, SD Johari berkata “ia sekadar lakonan untuk meraih undi daripada kaum Cina”

Pada Julai 2009, Azmin Ali antara beberapa tokoh pemimpin pembangkang yang menghadiri majlis penghormatan terakhir tersebut.

Semasa majlis penghormatan terakhir yang diadakan di Alor Gajah, Melaka, Azmin yang kelihatan berada di belakang Datuk Seri Anwar Ibrahim sedang menunduk-nunduk kepala dan badan sebanyak 6 kali sebagai menghormati mendiang itu.


Anwar : Program Islam Jijik, Program LGBT OK -AIDC
AZMIN LEBIH RELA TUNDUK PADA MAYAT TBH DARIPADA HORMAT MAJLIS RAJA?? AZMIN LEBIH RELA TUNDUK PADA MAYAT TBH DARIPADA HORMAT MAJLIS RAJA?? Reviewed by Empayar Pemuda on 7:44 PM Rating: 5

2 comments:

  1. bila aku tengok video tersentak aku dibuat nya nak memang betul2 jadi barua kafir dia orang ni kan da terpesong hei tobat lah selagi ada kesempatan nasib yang pakai songkok aji tu tak tunduk2 juga

    ReplyDelete
  2. Sepatutnya ISA D KEKALKAN dan KAUNSELING SEMUA TU D KEMUNTING, TAPI JGN KAUNSELING MACAM BADRULAMIN.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.