AZMIN AKUI SEMUA SAHAM-SAHAM ITU MILIK SHAMSIDAR HADIAH DARI SEORANG VVIP..??

Bukan hanya 3 dokumen, tetapi banyak lagi dokumen-dokumen lain yang membabitkan Azmin Ali dan Shamsidar Taharin serta ahli keluarga sebelah isterinya itu”, tegas Anuar Shaari ketika dihubungi tengahari ini.
Katanya, tiga keping dokumen pembelian saham kepunyaan Shamsidar yang menggunakan alamat di No. 13, Jalan H-1, Fasa 5, Taman Melawati, Kuala Lumpur di tiga buah syarikat pelaburan Multi Purpose, FEHS dan Kemayan Oil Palm Berhad hanya sebagai contoh kekayaan luar biasa yang dimiliki oleh pasangan suami isteri itu.
“Dari mana Azmin, Shamsidar memperolehi wang yang banyak untuk membeli saham-saham, sedangkan ketika itu pendapatan gaji Azmin sebagai kakitangan kerajaan hanyalah sekitar RM3,000 sebulan ?”, soalnya.
Ketika pasangan suami isteri itu ghairah membeli saham-saham sekitar tahun 1992-1994, Azmin merupakan Setiausaha Sulit kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim, Menteri Kewangan Malaysia.
Berikut disertakan tiga keping dokumen lagi berkaitan dengan Hock Hua Bank Berhad dan Mohamed Azmin Ali yang melibatkan jumlah wang berjumlah RM173,000.00, RM58,500.00 dan RM93,000.00
Turut disertakan juga satu keping lagi dokumen yang membabitkan Azmin dengan bank tersebut yang membabitkan wang berjumlah RM135,002.00.
Rakyat Mahu Tahu Hasil Siasatan Pemilikan Saham Luar Biasa Azmin-Shamsidar -AIDC
AZMIN AKUI SEMUA SAHAM-SAHAM ITU MILIK SHAMSIDAR HADIAH DARI SEORANG VVIP..?? AZMIN AKUI SEMUA SAHAM-SAHAM ITU MILIK SHAMSIDAR HADIAH DARI SEORANG VVIP..?? Reviewed by Empayar Pemuda on 2:53 PM Rating: 5

5 comments:

 1. wahai rakyat malaysia marilah kita pakat undi pkr pimpinan si nwar berahi ... kut kut dengan undi itu kita semua akan menjadi sekaya azmin kerana melalui pimpinan nwar berahi semuanya akan menjadi free.

  ReplyDelete
 2. Bini kita pun dia sapu...hahahahaa...aku nak juga rasa Sam, ada jalan ke?

  ReplyDelete
 3. aku pun ndak kaye gak...hahahahaha

  ReplyDelete
 4. oleh itu kita mesti kekalkan UMNO memerintah supaya suami Shahrizat dan anak anaknya terselamat dengan bisnes NFC!! Modal kerajaan bagi patut buat banyakkan lembu tapi buat modal utk kayakan diri sendiri dengan beli kondo,tanah dan sebagainya.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.