ANWAR ARAHKAN LIM GUAN ENG SUPAYA TUTUP PUB TARIAN TIANG DI PERMATANG PAUH...??


Betul ke ada Chinadoll yang beraksi mengesel tiang di Permatang Pauh? 

Mesti Al Sheikh Al Juburi yang interview Chinadoll ni sebelum mereka diambil berkerja di PUB ini??...Almaklumlah..Ini kan Wilayah Anwar Ibrahim..(Macam Iklan Celcom)..Jadi apa yang berlaku dalam kawasan ini mesti dapat kebenarannya dulu..Baru masyukkk..sekurang-kurangnya penuh la juga tabung PKR Permatang Pauh...bukan rasuah atau wang perlindungan tapi sumbangan ikhlas untuk kebajikan rakyat...hahahaha



Mengamuklah juga penjilat tegar Anwar membela tuannya daripada terus dituduh apabila isu ini dibangkitkan...Kalau tak betul..tak kan melompat kot... Dan EP confirm PUB ini akan ditutup dalam masa terdekat..sebabnya line dah tak clear..dah terbongkar..rakyat dah tahu..nanti tak dapat undi pula...hahahaha

Jom kita baca apa yang ditulis oleh Blogger GBP yang mendedahkan isu ini..KLIK SINI

ANWAR ARAHKAN LIM GUAN ENG SUPAYA TUTUP PUB TARIAN TIANG DI PERMATANG PAUH...?? ANWAR ARAHKAN LIM GUAN ENG SUPAYA TUTUP PUB TARIAN TIANG DI PERMATANG PAUH...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 3:09 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Ini ok apa? Anwar kan Islam liberal...

    PENDUDUK FLAT 4 TINGKAT KERINCHI SIBUK PINDAH, NURUL IZZAH SENANG2 BERJOLI. Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Adi kencana tulis PENDUDUK FLAT 4 TINGKAT KERINCHI SIBUK PINDAH, NURUL IZZAH SENANG2 BERJOLI...

    Bukan susah pun pihak yg satu lagi pulak nak bidas,

    Pekerja kebun susah payah terjelir lidah keje, moto pun kena tarik, Fisrst lady of shopping pulak habiskan $100,000 (RM322,794.87) kat butik di Sydney dlm sehari je..

    Haiii sampai bila pun tak abis cerita..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.