AKHIRNYA ZAHIDA RAFIK TERPAKSA MENGAKU........


Pelakon Zahida Rafik yang didakwa mempunyai hubungan sulit dengan seorang menteri kabinet akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang membuat tuduhan berhubung isu itu.
Zahida menerusi laman Twitter miliknya berkata, dia tidak akan berdiam diri dengan perkara itu dan telah pun berunding dengan peguamnya.
"Saya tidak akan berdiam diri kerana peguam saya sedang dalam perbincangan untuk menyelesaikan masalah itu dan saya serahkan sepenuhnya kepada mereka. Tunggu berita baik," ujarnya menjawab soalan peminat yang bertanyakan perkara itu di laman Twitter miliknya seperti dilaporkan The Star, Sabtu.
Antara entri yang dibalas Zahida kepada pengikut Twitter.
Sebuah portal dalam talian Rabu lalu melaporkan pemandu Zahida iaitu Noor Azman Azemi telah membuat laporan polis mendakwa pelakon itu telah menerima wang tunai sebanyak RM1.5 juta dari seorang menteri dalam jangka masa empat bulan.
Ketua Wanita, Parti Keadilan Rakyat (PKR), Zuraida Kamaruddin telah mendedahkan laporan polis itu kepada pihak media.
Dalam laporan polis tersebut, Noor Azman mendakwa Zahida telah menerima wang sebanyak RM58,000 pada Oktober tahun lalu, RM112,000 pada November, RM330,000 pada bulan Disember dan RM510,000 pada Januari tahun ini.
Zahida turut membalas setiap entri diterima daripada pengikut Twitter yang menuduhnya menerima bayaran seperti didakwa.
"Kesian bekas pemandu saya, tak ada cara lain nak buat duit, jadi dia buatlah fitnah macam ni. Moga Allah memberi rahmat kepada dia," kata Zahida.
**KESIAN TENGOK ZURAIDA NI...TERPAKSA TABUR FITNAH SUPAYA ORANG BERI PERHATIAN PADANYA...
AKHIRNYA ZAHIDA RAFIK TERPAKSA MENGAKU........ AKHIRNYA ZAHIDA RAFIK TERPAKSA MENGAKU........ Reviewed by Empayar Pemuda on 11:00 AM Rating: 5

2 comments:

  1. dulu umno peralatkan azizan bakar... driver anwar......... kes liwat I. UBN percaya habis. 6 tahun anwar dlm penjara.


    sekarang citer skandal mentri umno sendiri dah terbongkar.... nak sembunyikan,,,, tp diakhirat nanti kita akan ditayangkan semula setiap amalan keji diri sendiri.............

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.