AKHIRNYA ANWAR AKUI WSJ SALAH LAPOR KENYATAANNYA..TAPI TAK BERANI NAK SAMAN...??


Laaa..kalau dah tahu WSJ salah lapor dan telah menyebabkannya terjerumus dalam fitnah ini...Buat macam biasa...saman je WSJ USD100 juta kerana salah lapor..Kemudian suruh WSJ buat permohonan maaf secara terbuka kerana kenyataan yang dilaporkan oleh WSJ itu telah menggugatnya daripada menjai Perdana Menteri Malaysia...

Tak perlulah nak tuduh UMNO buat fitnah kerana UMNO hanya mengungkapkan kembali kenyataan Anwar dalam bahasa rakyat..supaya mudah rakyat fahami maksud kenyataan Anwar...


Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa Umno sudah kehabisan modal politik sehingga terdesak untuk terus memainkan isu mengaitkan beliau dengan Israel dan tidak boleh menerima "fitnah" itu lagi.
Ketua Pembangkang berkata, walaupun penjelasan mengenai perkara itu sudah banyak kali dibuat, namun parti teras Barisan Nasional (BN) itu masih menuduhnya dengan Zionis.
Beliau yang juga Ketua Umum PKR mendakwa apa yang diperkatakan oleh BN khususnya Umno hanyalah fitnah semata-mata dan menegaskan tidak boleh menerima "fitnah sedemikian."
"Saya tidak boleh terima fitnah seperti itu. Kenyataan saya yang disalah lapor menjerumuskan saya dalam fitnah ini. Ini menunjukkan Umno tidak ada modal politik lain, asyik bangkitkan isu ini sampai sekarang,” katanya
AKHIRNYA ANWAR AKUI WSJ SALAH LAPOR KENYATAANNYA..TAPI TAK BERANI NAK SAMAN...?? AKHIRNYA ANWAR AKUI WSJ SALAH LAPOR KENYATAANNYA..TAPI TAK BERANI NAK SAMAN...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 5:38 PM Rating: 5

3 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. hebat UMNO, lebih hebat dari CIA, Mossad, KGB...sebab semue dibawah telunjuknyer...AWSJ, budak2 PKR yg berontak (kat Ampang contohnyer), perangkap maut kat AI (China doll, Liwat 2.0 dall).....hebat, cukup hebat......

    ReplyDelete
  3. umno tak hebat mana pun..ai yang jadi ular pengikut dia yang tololllll.......saman je kalau fitnah pastu kita tengok siapa yang kena otak macam buah tembikai,,,,, air je banyakkkkkk..

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.